ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα Opel Combo, Vivaro και Movano

Νέα Opel Combo, Vivaro και Movano

Η Opel παρουσιάζει τρία επιτυχημένα, ελαφρά επαγγελματικά οχήματα - Combo, Vivaro και Movano, με ωφέλιμα φορτία από 800 κιλά - 2.000 κιλά και χώρους φόρτωσης από 3,4 κυβικών μέτρων έως 22 κ.μ.

Ο τομέας μεταφορών είναι πολυδιάστατος και απαιτεί ειδική τεχνογνωσία. Πώς μπορούν οι επαγγελματίες να μεταφέρουν ψωμιά, ανταλλακτικά, πακέτα διαδικτυακών αγορών ακόμα και χαλίκι για εργοτάξια με τον πλέον αποδοτικό τρόπο;

Η Opel απαντά στην πρόκληση με τρία επιτυχημένα, ελαφρά επαγγελματικά οχήματα - Combo, Vivaro και Movano, με ωφέλιμα φορτία από 800 κιλά - 2.000 κιλά και χώρους φόρτωσης από 3,4 κυβικών μέτρων έως 22 κ.μ.

Η Opel ήταν ανέκαθεν σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των πελατών με περισσότερες από 400 εργοστασιακές εκδόσεις επαγγελματικών οχημάτων. Επιπλέον, συνεργάζεται με πολλές διάσημες εταιρίες μετατροπών που παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις.

Υπό την ομπρέλα του "Conversions2Go" οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από λύσεις υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνονται στους τιμοκαταλόγους της Opel.

Επιπλέον, διατίθενται πολλές, πρόσθετες μετατροπές βασισμένες σε οχήματα Opel, όπως ψυγεία, βαν, μεταφοράς προσωπικού, υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και ειδικής χρήσης.

Για να προσφέρει τη βέλτιστη λύση για όλες τις ανάγκες των πελατών και να καλύψει όλες τις κατηγορίες μετατροπών, η Opel προσφέρει τρεις διαφορετικές διαδικασίες πωλήσεων: Εργοστασιακές λύσεις, Opel Conversions2Go και Λοιπές πιστοποιημένες μετατροπές.

Ενώ πριν από δύο χρόνια, προσφέρονταν περίπου 160 μετατροπές πιστοποιημένες από την Opel σε εννέα χώρες σε όλη την Ευρώπη, πελάτες σε 27 χώρες μπορούν τώρα να επιλέξουν από 800 και πλέον εξειδικευμένες μετατροπές με τη γκάμα να αυξάνεται συνεχώς και το δίκτυο συνεργατών να διευρύνεται…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24