ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μοντέλα Audi με φωτοβολταϊκή οροφή

Μοντέλα Audi με φωτοβολταϊκή οροφή

Τα φωτοβολταϊκά σε πανοραμικές γυάλινες οροφές των μοντέλων Audi: Η Audi και η Alta Devices, θυγατρική της κινεζικής ειδικευμένης στον τομέα των φωτοβολταϊκών, Hanergy, συνεργάζονται σε αυτό το αναπτυξιακό έργο.

Με τη συνεργασία αυτή, οι εταίροι στοχεύουν στην παραγωγή ηλιακής ενέργειας για την αύξηση της γκάμας των ηλεκτρικών οχημάτων. Το πρώτο πρωτότυπο πρόκειται να κατασκευαστεί στα τέλη του 2017.

Ως πρώτο βήμα, η Audi και η Hanergy θέλουν να ενσωματώσουν τα φωτοβολταϊκά της Alta Devices σε μια πανοραμική γυάλινη οροφή. Στο μέλλον, σχεδόν ολόκληρη η επιφάνεια της στέγης πρέπει να καλύπτεται με φωτοβολταϊκά.

Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγουν θα χρησιμοποιηθεί στο ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου και μπορεί να παρέχει ενέργεια για παράδειγμα στο σύστημα κλιματισμού ή τα θερμαντικά καθίσματα - μια αύξηση της απόδοσης που έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο στην αυτονομία ενός ηλεκτρικού οχήματος…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Παιχνίδια της Άγκυρας με τους νεκρούς στο Αγαθονήσι

Την ώρα που λιμενικό και Frontex αναζητούσαν τους μετανάστες που χάθηκαν στα νερά του Αιγαίου, η Άγκυρα με Navtex επιχειρούσε να δημιουργήσει ζήτημα στη θαλάσσια περιοχή. Οι τουρκικές ακταιωροί αρνούνταν να επιχειρήσουν υπό ελληνικών εντολών

Τα κορίτσια με τα σπαστά ελληνικά που μας πήραν την καρδιά

Ένας φόρος τιμής στις περήφανες 'μετανάστριες', από την Ίνα Λαζοπούλου έως την Μάγκυ του MasterChef, που δεν μας τα 'λένε' καλά.

Φιάσκο στο Survivor: Άλλαξαν παραλία στους Μαχητές γιατί 'έκλεβαν' φαγητό

Σύμφωνα πληροφορίες οι παίκτες τα είχαν "κάνει πλακάκια" με ντόπιους και προμηθεύονταν κρυφά φαγητό

Και όμως ο γιος του Τάκη Τσουκαλά είναι Αεκτζής

Καυτές, έγκυρες, αποκλειστικές ειδήσεις από το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24