ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μοντέλα Audi με φωτοβολταϊκή οροφή

Μοντέλα Audi με φωτοβολταϊκή οροφή

Τα φωτοβολταϊκά σε πανοραμικές γυάλινες οροφές των μοντέλων Audi: Η Audi και η Alta Devices, θυγατρική της κινεζικής ειδικευμένης στον τομέα των φωτοβολταϊκών, Hanergy, συνεργάζονται σε αυτό το αναπτυξιακό έργο.

Με τη συνεργασία αυτή, οι εταίροι στοχεύουν στην παραγωγή ηλιακής ενέργειας για την αύξηση της γκάμας των ηλεκτρικών οχημάτων. Το πρώτο πρωτότυπο πρόκειται να κατασκευαστεί στα τέλη του 2017.

Ως πρώτο βήμα, η Audi και η Hanergy θέλουν να ενσωματώσουν τα φωτοβολταϊκά της Alta Devices σε μια πανοραμική γυάλινη οροφή. Στο μέλλον, σχεδόν ολόκληρη η επιφάνεια της στέγης πρέπει να καλύπτεται με φωτοβολταϊκά.

Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγουν θα χρησιμοποιηθεί στο ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου και μπορεί να παρέχει ενέργεια για παράδειγμα στο σύστημα κλιματισμού ή τα θερμαντικά καθίσματα - μια αύξηση της απόδοσης που έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο στην αυτονομία ενός ηλεκτρικού οχήματος…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24