ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με επιδόσεις και πολυτέλεια… σκάφους

Με επιδόσεις και πολυτέλεια… σκάφους

Μια ειδική έκδοση του Abarth 695, με τον κωδικό Rivale παρουσίασε η ιταλική φίρμα. Η συγκεκριμένη έκδοση αποτελεί καρπό της συνεργασίας της Abarth με το γνωστό ιταλικό ναυπηγείο της Riva.

Το Abarth 695 Rivale θα διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων, τόσο σε τρίθυρο όσο και σε cabrio αμάξωμα. Φέρει την αποκλειστική διχρωμία του αμαξώματος μπλε και γκρι, το οποίο προέρχεται από το νέο σκάφος της Riva, 56’ Rivale.

Kάτω από το καπό του 695 Rivale βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,4 λίτρων με απόδοση 180 ίππων και ροπή 25,5 χλγμ. Με συνολικό βάρος που δεν ξεπερνά τα 1.045 κιλά, οι επιδόσεις είναι εκρηκτικές, με την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 6,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 225 χλμ./ώρα.

Με επιδόσεις και πολυτέλεια… σκάφους

Επίσης, το Abarth 695 Rivale διαθέτει carbon εξατμίσεις της Akrapović, φρένα της Brembo με μαύρες τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός, ζάντες αλουμινίου Supersport 17 ιντσών με ειδικό γυαλιστερό γκρι φινίρισμα, καθώς και ανάρτηση Abarth by Koni με τεχνολογία FSD (Frequency-Selective Damping).

Με επιδόσεις και πολυτέλεια… σκάφους

Στο εσωτερικό του 695 Rivale ξεχωρίζουν τα μπλε δερμάτινα καθίσματα και τα μπλε πάνελ θυρών, τα μαύρα πατάκια με μπλε ένθετα και το ταμπλό από ανθρακόνημα ή μαόνι.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ