ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Lamborghini Factory 4.0

Lamborghini Factory 4.0

Η φίρμα από την Sant’ Agata Bolognese αναμένεται το 2018 να είναι ένα από τα πιο παραγωγικά της έτη. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα στοιχεία των ερευνών.

Η φίρμα από την Sant’ Agata Bolognese αναμένεται το 2018 να είναι ένα από τα πιο παραγωγικά της έτη. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα στοιχεία των ερευνών. Καταρχάς, η Lamborghiniστις 4 Δεκεμβρίου θα μας παρουσιάσει μετά από 31 χρόνια, ένα μοντέλο κατηγορίας SUV, με τον κωδικό Urus, το οποίο είναι τοπρώτοεπαναφορτιζόμενο υβριδικόμοντέλο της εταιρείας, σύμφωνα με τον επικεφαλής του R&D,Maurizio Reggiani.

Η Urus θα είναι φυσικά τετρακίνητη, με σύστημα τετραδιεύθυνσης, ενώ όπως ταAudi Q7καιBentleyBentaygaμε τα οποία μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα, θα χρησιμοποιεί48βολτοηλεκτρικό σύστημα καιενεργές αντιστρεπτικέςστην ανάρτηση.

Για την παραγωγή της, η Lamborghini έχει επεκτείνει το εργοστάσιο της από τα 80.000 τ.μ. στα 160.000 τ.μ. Η επέκταση της μονάδας φέρνει φουτουριστικές τεχνολογίες στην παραγωγή, όπως ειδικά σχεδιασμένη γραμμή συναρμολόγησης και νέα πίστα δοκιμών με 13 διαφορετικές επιφάνειες.

Πέρα από τη γραμμή παραγωγής της νέας Urus δημιουργήθηκε επίσης ένας νέος χώρος τελειοποίησης για όλα τα μοντέλα, αλλά και ένα κτήριο με γραφεία που θα έχει το πιστοποιητικό “LEED Platinum”. Πρόκειται για το υψηλότερων προδιαγραφών πιστοποιητικό σχετικά με τις περιβαλλοντικές και ενεργειακές προδιαγραφές κτιρίων.

O διευθύνων σύμβουλος τηςLamborghini,Stefano Domenicaliέχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η ιταλική εταιρεία θα βάλει όριο στην ετήσια παραγωγή της, φτάνοντας τις 3.500 αυτοκίνητα θέλοντας να τα διπλασιάσει στα 7.000 αυτοκίνητα.

Στην εξέλιξη του εργοστασίου συμμετείχαν 600 εταιρείες και 3.600 άτομα, με τις εργασίες να διαρκούν 18 μήνες και να μην επηρεάζουν στο ελάχιστο την παραγωγική διαδικασία της εταιρείας...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ