ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Φτιάξτε το Micra όπως το θέλετε

Φτιάξτε το Micra όπως το θέλετε

Μπορείτε να φτιάξετε το Micra όπως εσείς το θέλετε. Πολλά "πακέτα" εξατομίκευσης για να το κάνετε ξεχωριστό.

Το νέο Micra, εδώ και λίγους μήνες από τότε που λανσαρίστηκε, προσφέρεται με πλειάδα αξεσουάρ εξατομίκευσης, έτσι ώστε ο καθένας να δημιουργήσει το Micra που επιθυμεί.

Με βάση τα στοιχεία από το δίκτυο πωλήσεων της Nissan, η ζήτηση για τα «πακέτα» εξατομίκευσης του νέου μικρού της Nissan, είναι υψηλότερη από την αναμενόμενη, με έναν στους τέσσερις νέους ιδιοκτήτες να επιλέγει την ενίσχυση του εκφραστικού σχεδιασμού του μοντέλου, με επιπλέον στοιχεία στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό του.

Η είδηση αυτή έρχεται, καθώς η Nissan αποκαλύπτει ένα νέο βίντεο που δείχνει τη “χειροποίητη” φύση της προσθήκης των εξωτερικών εξαρτημάτων εξατομίκευσης στο ολοκαίνουργιο Micra. Με προσοχή στην λεπτομέρεια, τα πακέτα εξατομίκευσης της Nissan, εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα για τον ιδιοκτήτη του νέου Micra.

Από την έρευνα πελατών μεταξύ των πρώτων αγοραστών του νέου μοντέλου, προκύπτει ότι το 60% εξ αυτών, προσελκύεται από το δυναμικό και εκφραστικό στυλ του αυτοκινήτου. Αυτός είναι και ο πρωταρχικός λόγος αγοράς για το νέο Micra.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Στα Magdalene Laundries ξέπλεναν οι Ιρλανδοί τα βίτσια τους

Με αφορμή το 'The Devil's Doorway' ρίχνουμε φως σε μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιρλανδικής καθολικής Εκκλησίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24