ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος και προσφορές από την Peugeot

Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος και προσφορές από την Peugeot

Να προβούν σε έναν δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο 20 σημείων καλεί το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της Peugeot.

Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών Peugeot καλεί τους πελάτες της μάρκας να προβούν σε έναν δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο 20 σημείων, με σκοπό να επιτύχει την μέγιστη οδηγική τους ασφάλεια.

Συγκεκριμένα:

Έλεγχος ελαστικών, φώτων, υαλοκαθαριστήρων, φρένων, καυσαερίων, συστήματος διεύθυνσης, ανάρτησης, φόρτισης μπαταρίας, εξάτμισης, καταλύτη, κλιματισμού και αμαξώματος. -

Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής).

Με κάθε καλοκαιρινό έλεγχο θα δίνεται στους πελάτες και ένα επίσημο πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους, ενώ ταυτόχρονα, θα επωφελούνται μεγάλων εκπτώσεων σε πολλές κατηγορίες ανταλλακτικών (τακάκια, δίσκοι φρένων, αμορτισέρ εμπρός & πίσω, σετ συμπλέκτη, σετ ιμάντα χρονισμού, μπαταρία).

Εξάλλου, έως τις 31 Ιουλίου, η Peugeot κάνει και δωρεάν έλεγχο του κλιματιστισμού του αυτοκινήτου. Ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια ώστε ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντοτε καθαρός. Ο δωρεάν έλεγχος κλιματισμού 8 σημείων, περιλαμβάνει: έλεγχο ιμάντα κομπρεσέρ, έλεγχο της κατάστασης των σωληνώσεων, έλεγχο του φίλτρου σκόνης και έλεγχο σωστής λειτουργίας του κομπρεσέρ...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ