ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ανανεώθηκαν τα επαγγελματικά της Citroen

Ανανεώθηκαν τα επαγγελματικά της Citroen

Στις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων βρίσκονται τα επαγγελματικά οχήματα της Citroen, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, την τελευταία 20ετια. Προσφέρονται και με νέα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Στις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων βρίσκονται τα επαγγελματικά οχήματα της Citroen, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, την τελευταία 20ετια.

Τα νέα C3 Enterprise, Nemo, Berlingo, Jumpy και Jumper, προσφέρουν πληθώρα εκδόσεων και λύσεων για τους επαγγελματίες, καλύπτοντας κάθε είδους μεταφορική ανάγκη μέχρι 3.500 κιλά μικτό φορτίο.

Τα επαγγελματικά οχήματα Citroën προσφέρουν:

Πρακτικότητα,

Χαμηλές τιμές,

Αξιοπιστία και άριστη οδική συμπεριφορά,

Χαμηλή κατανάλωση, οικονομία στη χρήση από τους νέους συγχρόνους πετρελαιοκινητήρες με εξοικονόμηση καυσίμων,

Ευελιξία,

Άνεση,

Πλούσιο εξοπλισμό,

Χαμηλά έξοδα συντήρησης & μεγάλα διαστήματα service,

Μεγάλη χωρητικότητα και μεγάλο ωφέλιμο φορτίο. Μεγάλοι εσωτερικοί χώροι με εξαιρετική δυνατότητα εκμετάλλευσης τους, έτσι ώστε να είναι δυνατή η μεταφορά κάθε είδους φορτίου,

Αντοχή στο χρόνο και εργονομία,

Υψηλά επίπεδα ασφάλειας με τη χρήση νέας τεχνολογίας (π.χ. hill assist, grip control).

Παράλληλα, προσφέρονται με νέο ελκυστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, με 35% προκαταβολή, 5,9% προνομιακό επιτόκιο και διάρκεια έως 60 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και δυνατότητα ραντεβού με εξειδικευμένο πωλητή, μπορείτε να επισκεφθείτε τα Business Centers Citroen ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen www.citroen.gr.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24