ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

260 εκατομμύρια επενδύσεις η Bridgestone στην Ευρώπη

260 εκατομμύρια επενδύσεις η Bridgestone στην Ευρώπη

H Bridgestone προχωρά σε επένδυση ύψους 266.000.000 ευρώ για την επέκταση της παραγωγικής ικανότητας των εργοστασίων, την αγορά εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και τη βελτιστοποίηση των υφιστάμενων γραμμών παραγωγής.

Η Bridgestone ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει περίπου 266.000.000 ευρώ σε τρεις βασικούς χώρους παραγωγής. Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση της παραγωγικής ικανότητας των εργοστασίων, την αγορά εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και τη βελτιστοποίηση των υφιστάμενων γραμμών παραγωγής.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Bridgestone στο Burgos (Ισπανία), το Poznan και το Stargard (Πολωνία), θα αναβαθμιστούν σημαντικά ως αποτέλεσμα αυτής της επένδυσης. Προκειμένου να ενισχυθεί η 1η θέση στην παγκόσμια αγορά των ελαστικών, η επένδυση στον τομέα παραγωγής της Bridgestone οδηγεί σε ένα πλουσιότερο μίγμα προϊόντων τόσο σε επίπεδο μάρκας όσο και σε επίπεδο διαστάσεων.

Επιτρέπει επίσης στην Bridgestone να ανταποκριθεί με ευελιξία στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για premium ελαστικά Bridgestone, συμπεριλαμβανομένου του νέου Turanza T005. Αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των σχεδίων της Bridgestone για την παροχή ανώτερης εξυπηρέτησης στους πελάτες της.

Η επένδυση αποσκοπεί στην επέκταση του δυναμικού των εργοστασίων με νέο εξοπλισμό και βελτίωση των υφιστάμενων γραμμών παραγωγής. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν την εγκατάσταση της πλέον προηγμένης τεχνολογίας που διατίθεται για παραγωγή αυτόνομων συστημάτων οχημάτων και μηχανημάτων υψηλής χωρητικότητας. Αυτές οι νέες τεχνολογίες ενισχύουν την ικανότητα των εργοστασίων να παράγουν εξελιγμένα, υψηλής ποιότητας ελαστικά και αναμένεται να αυξήσουν την ικανότητα παραγωγής περισσότερο από 20%...

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Συρία: Η Τουρκική σημαία κυματίζει στο Αφρίν- Επίδειξη δύναμης και πανηγυρισμοί από Ερντογάν

Μετά από δύο μήνες συγκρούσεων η Τουρκία και οι σύμμαχοί της έκαμψαν τις αντιστάσεις των Κούρδων στο Αφρίν. Περίπου 250.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν την πόλη, πηγαίνοντας προς το νότο

Έρχεται το χάπι που θα αντικαταστήσει την γυμναστική

Το '516' υπόσχεται να σε σφίξει χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.

Ακροβάτης του Cirque du Soleil σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια παράστασης

Ο πολύπειρος ακροβάτης Γιάν Αρνό, που εργαζόταν επί περισσότερα από 15 χρόνια στο Cirque du Soleil, έπεσε στη σκηνή ενώ εκτελούσε νούμερο

Το μαγικό νερό του Καματερού: μια αξέχαστη απάτη

Στις 18 Μαρτίου 1976, χιλιάδες άνθρωποι συνέρρευσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προμηθευτούν το μαγικό νερό. Ένα μαγικό κείμενο αφηγείται ένα επικίνδυνο παραμύθι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24