WRC

Πηγαίνει NASCAR ο Ράικονεν

LISBON, PORTUGAL - MARCH 23: Kimi Raikkonen of Finland in the service park during the Shakedown of the WRC Rally Portugal on March 23, 2011 in Lisbon, Portugal.  (Photo by Massimo Bettiol/Getty Images)
LISBON, PORTUGAL - MARCH 23: Kimi Raikkonen of Finland in the service park during the Shakedown of the WRC Rally Portugal on March 23, 2011 in Lisbon, Portugal. (Photo by Massimo Bettiol/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Κίμι Ράικονεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα NASCAR των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC).

Tα φτερά του για τις Ηνωμένες Πολιτείες ανοίγει ο Κίμι Ράικονεν. Ο Φινλανδός οδηγός που συμμετέχει με τη δική του ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι αναμένεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε αγώνες τύπου NASCAR.

Στα trucks, το συγκεκριμένο... προπαρασκευαστικό πρωτάθλημα συμμετέχει ο Νέλσον Πικέ τζούνιορ. Με τους "μεγάλους" τρέχει ήδη ο πάλαι ποτέ τιμέιτ του στη McLaren Mercedes, Χουάν Πάμπλο Μοντόγια.

Την είδηση δημοσίευσε η φινλανδική εφημερίδα "Turun Sanomat" και επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Φινλανδός με δηλώσεις του: " Ανυπομονώ να βρεθώ εκεί για να γνωρίσω τον κόσμο του NASCAR. Παρακολουθώ τους αγώνες εδώ και αρκετό καιρό. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολη σειρά αγώνων. Αγαπώ το αμερικάνικο πνεύμα των αγώνων. Θα έχει πλάκα".

Ο Ράικονεν θα τρέχει με τη δική του ομάδα, την ICE1 Racing και θα συνεργαστεί με τον επιχειρηματία Φόστερ Τζίλετ. Αναζητείται δε το αυτοκίνητο με το οποίο θα αγωνιστεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 το 2007.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ