WRC

Ο Οζιέ κάνει τον "Κινέζο" στην Αλσατία

France's rally driver Sebastien Ogier is pictured at the service park  in Strasbourg, eastern France, on September 29, 2011 on the eve of France?s Rallye Alsace which will run from September 30 to October 02, 2011.      AFP PHOTO/FREDERICK FLORIN (Photo credit should read FREDERICK FLORIN/AFP/Getty Images)
France's rally driver Sebastien Ogier is pictured at the service park in Strasbourg, eastern France, on September 29, 2011 on the eve of France?s Rallye Alsace which will run from September 30 to October 02, 2011. AFP PHOTO/FREDERICK FLORIN (Photo credit should read FREDERICK FLORIN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ αρνήθηκε να αποκαλύψει αν θα μείνει ή θα φύγει από τη Citroen. Δεύτερος στο shakedown πίσω από τον Σεμπαστιάν Λεμπ.

Όταν ο Σεμπαστιάν Οζιέ αντικατέστησε τον Ντάνι Σόρδο στην εργοσταστιακή ομάδα της Citroen, επρόκειτο να γίνει ο διάδοχος του Σεμπαστιάν Λεμπ όταν ο τελευταίος θα αποχωρούσε.

Ο Οζιέ παραείναι γρήγορος και (από ότι φαίνεται) καθόλου ομαδικός παίκτης στην ομάδα του Λεμπ (καλώς ή κακώς). Έτσι φημολογείται ότι οι σχέσεις του με τον Λεμπ και την υπόλοιπη ομάδα της Citroen έχουν "χαλάσει".

Ο νικητής σε τέσσερις αγώνες φέτος δεν διευκρίνισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Αλσατία, για το τι θα κάνει του χρόνου. Citroen ή Ford η Volkswagen;

" Aυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι αυτός ο αγώνας και το φινάλε της φετινής σεζόν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμη", τόνισε ο Οζιέ και όσοι επέμειναν, τους είπε να απευθυνθούν σε "αυτούς" δηλαδή στη Citroen.

Ο Λεμπ πάλι που ήταν ταχύτερος στο (όχι και αντιπροσωπευτικό) shakedown υποστήριξε απλά "βρισκόμαστε στην ίδια ομάδα και συνεχίζουμε να μιλάμε".

Την έκπληξη στο shakedown έκανε ο Ντάνι Σόρδο που πέτυχε τον ίδιο χρόνο με τον Οζιέ.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ