WRC

Ο Λεμπ, το Ακρόπολις & το μπαλάκι πινγκ πονγκ

France's driver Sebastien Loeb pictured at the Parc Ferme during the WRC Argentina 2011 technical day in Villa Carlos Paz, Cordoba, Argentina on May 26, 2011. AFP PHOTO/STR (Photo credit should read STR/AFP/Getty Images)
France's driver Sebastien Loeb pictured at the Parc Ferme during the WRC Argentina 2011 technical day in Villa Carlos Paz, Cordoba, Argentina on May 26, 2011. AFP PHOTO/STR (Photo credit should read STR/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ αποκάλυψε πως αισθάνεται όταν οδηγεί στο Ράλλυ Ακρόπολις, ενώ ο Σεμπαστιάν Οζιέ ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η κακοτυχία χτύπησε τον Σεμπαστιάν Λεμπ στην τελευταία συμμετοχή του στο Ράλλυ Ακρόπολις, όμως ο Γάλλος δεν σκοπεύει να αλλάξει την τακτική του: Επίθεση από την πρώτη ημέρα κι ας ξεκινάει πρώτος στο πρώτο σκέλος.

Από την άλλη ο Σεμπαστιάν Οζιέ που είχε τερματίσει δεύτερος στον εθνικό μας αγώνα το 2009, ανυπομονεί να επιστρέψει.

" Οι ειδικές είναι σκληρές (σ.σ. στο Ακρόπολις) για τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς. Η ζέστη επίσης επιβαρύνει τη δοκιμασία. Σε ορισμένα κομμάτια οφείλεις να αποφύγεις κοτρόνες για να προφυλάξεις το αυτοκίνητο και τα ελαστικά. Καμιά φορά χτυπιέσαι στο κόκπιτ σαν μπαλάκι του πινγκ πονγκ", περιέγραψε ο Λεμπ με τον γλαφυρό τρόπο που τον διακρίνει.

Για τον αγώνα τοποθετήθηκε και ο Οζιέ. " Πρέπει να φανείς έξυπνος. Τα αυτοκίνητα, τα ελαστικά και τα πληρώματα υποφέρουν στην Ελλάδα. Οφείλεις να προσέχεις το αυτοκίνητο, αν και το DS3 είναι αξιόπιστο. Ήταν το πρώτο μου πόντιουμ. Είναι μια υπέροχη ανάμνηση και ανυπομονώ να επιστρέψω".

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ