WRC

Μπάνια, αντηλιακό και τιμόνι

LOUTRAKI, GREECE - JUNE 18:  Sebastien Loeb of France in the service park in Loutraki during Day 2 of the WRC Rally of Greece on June 18, 2011 in Loutraki, Greece.  (Photo by Massimo Bettiol/Getty Images)
LOUTRAKI, GREECE - JUNE 18: Sebastien Loeb of France in the service park in Loutraki during Day 2 of the WRC Rally of Greece on June 18, 2011 in Loutraki, Greece. (Photo by Massimo Bettiol/Getty Images) GETTY IMAGES

Οι οδηγοί του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι (WRC) αποκαλύπτουν πως περνούν τις διακοπές τους μέχρι να ξαναπιάσουν δουλειά στη Φινλανδία.

Η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι περνάμε και εμείς τις διακοπές μας. Μόνο που οι οδηγοί του WRC διαθέτουν περισσότερες ανέσεις και εν αντιθέσει με πολλούς από εμάς, εργάζονται στις... διακοπές τους.

Μέχρι λοιπόν ολόκληρο το καραβάνι του WRC να βρεθεί στη Φινλανδία στο τέλος του μήνα για το "Grand Prix" ας δούμε τι κάνουν οι "παγκόσμιοι" στις διακοπές τους.

Ο πολυπρωταθλητής Σεμπαστιάν Λεμπ φαίνεται ότι δεν βγάζει από το μυαλό του τον τιμέιτ του, Σεμπαστιάν Οζιέ ούτε στις διακοπές του.

" Κάνω δοκιμές για τη Φινλανδία και τη Γερμανία. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσω γύρους επίδειξης με το Citroen C4 WRC σε μια γαλλική πίστα. Όμως έχω ένα κενό ορισμένων ημερών στο σπίτι και θα κάνω διακοπές σε σκάφος με φίλους", τόνισε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Στη Citroen φαίνεται κρατούν κοντό το λουρί, αφού και ο Οζιέ θα ταξιδέψει στη Μόσχα την ερχόμενη εβδομάδα για ένα... road show event και στη συνέχεια έχει δώσει ραντεβού με τον προσωπικό γυμναστή του, προκειμένου να δουλέψει στη φυσική κατάσταση.

Στη Ford ο Μίκο Χίρβονεν κάνει δοκιμές και θα περάσει λίγες μέρες με τους δύο γιους του, ενώ ο τιμέιτ του, ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αγγλία για τη Ford και θα προσπαθήσει να βρει χρόνο για να φορτίσει τις μπαταρίες του στο εξοχικό της οικογένειας στη Φινλανδία.

Τηλεοπτικά γυρίσματα έχει και ο Κεν Μπλοκ ενόψει των Χ Games τον Ιούλιο. Ο Ντάνι Σόρδο πάλι της Mini δεν βρίσκει το λόγο να κάνει διακοπές: " Δεν κάνω πολλούς αγώνες φέτος, οπότε δεν χρειάζεται να κάνω διακοπές. Μου αρέσει να χαλαρώνω σε όμορφα μέρη και το καλύτερο μέρος είναι το σπίτι μου στην Ισπανία".

Ο τιμέιτ του, Κρις Μικ δεν διαθέτει βίλα στην Κόστα Μπράβα και του αρέσει να βρίσκεται σε κίνηση θα επιδοθεί σε ποδηλατάδα ακούγοντας τα αγαπημένα του τραγούδια.

Ο "ιδιωτικός" Αρμίντο Αραούχο επέλεξε τις διακοπές του να τις περάσει στην Τουρκία προτού επιστρέψει στην Πορτογαλία για να συνεχίσει τις διακοπές του.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ