WRC

Ερωτηματικό το Ακρόπολις

Hagfors 20110211 Swedish Rally SS 5 Vargåsen Ransbysätter Matthew Wilson och Scott Martin..(foto Simone Syversson Pic Agency.com)
Hagfors 20110211 Swedish Rally SS 5 Vargåsen Ransbysätter Matthew Wilson och Scott Martin..(foto Simone Syversson Pic Agency.com) INTIME SPORTS

Ο Μάθιου Γουίλσον ενδέχεται να μην καταφέρει να λάβει μέρος στο Ράλλυ Ακρόπολις, εξαιτίας της έλλειψης οικονομικών πόρων.

Η κρίση "χτύπησε" και το γιο του "αφεντικού"! Ο Μάθιου Γουίλσον, γιος του επικεφαλής της M-Sport, Μάλκολμ δεν διαθέτει πλέον το κεφάλαιο για να λάβει μέρος σε όλους τους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο 24χρονος Βρετανός που συμμετέχει ανελλιπώς από το 2006 στο πρωτάθλημα διέθετε χρήματα μόνο για να συμμετάσχει στο Ράλι Σουηδίας. Περιχαρής ανακοίνωσε ότι βρήκε κεφάλαιο για να ταξιδέψει στο Μεξικό, στην Πορτογαλία, στην Ιορδανία, στην Ιταλία και στην Αργεντινή.

λα βρίσκονται στη θέση τους μέχρι την Ελλάδα. Ελπίζω ότι η συμμετοχή μου σε αυτούς τους πέντε αγώνες θα μου δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσω σε ολόκληρο το πρωτάθλημα", υποστήριξε ο Γουίλσον που δεν έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο στην καριέρα του.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ