WRC

Αυτή είναι η νέα γενιά των WRCars!

Αυτή είναι η νέα γενιά των WRCars!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επόμενη σεζόν (2017) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι λόγω των νέων τεχνικών κανονισμών που θα ισχύσουν και που θα αλλάξουν άρδην την εικόνα των αγωνιστικών φέρνοντας μια αύρα από το θρυλικό Group B. (photos, videos)

Οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν ήδη ξεκινήσει να δοκιμάζουν τα νέα τους "θηρία" τα οποία θα διαθέτουν σαφώς πιο επιθετική εμφάνιση, θα είναι πιο φαρδιά, πιο ελαφριά, πιο ισχυρά καθώς η απόδοσή τους θα αγγίζει τους 400 ίππους, ενώ θα φέρουν και μεγαλύτερες αεροτομές.

Αυτή είναι η νέα γενιά των WRCars!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Η Citroen, η Volkswagen και η Toyota που επιστρέφει στο WRC του χρόνου έπειτα από πολυετή απουσία, έχουν ήδη ξεκινήσει τις εντατικές δοκιμές των νέων αγωνιστικών τους σε χώμα και άσφαλτο.

Οι δοκιμές του Hyundai i20 WRC προδιαγραφών 2017 αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου, ενώ το νέο Fiesta RS WRC θα καθυστερήσει, καθώς όπως είπε ο επικεφαλής της M-Sport, Malcolm Wilson θα βασίζεται στη νέα 3θυρη έκδοση του Fiesta που θα παρουσιαστεί το δεύτερο εξάμηνο του 2016. Κάποια νέα εξαρτήματα, πάντως, που προορίζονται για το αγωνιστικό προδιαγραφών 2017 δοκιμάζονται ήδη στα φετινά Fiesta.

Αυτή είναι η νέα γενιά των WRCars!
(C)NICOLAS ZWICKEL

O Sebastien Ogier στο τιμόνι του νέου VW Polo R WRC 2017...

νέο Toyota Yaris WRC 2017 εν δράσει με τον επικεφαλής της Toyota Gazoo Racing και τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Tommi Makinen στα πηδάλια...

Στιγμιότυπα από το πρώτο τεστ του Citroen C3 WRC 2017. Στο τιμόνι βρέθηκε ο Kris Meeke...

Αυτή είναι η νέα γενιά των WRCars!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη στο Car and Driver:

O Verstappen στη θέση του Kvyat!

Συνεργασία Fiat Chrysler - Google

Οι τιμές των αυτοκινήτων ανά εταιρεία! (UPD)

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ