MOTORSPORTS

Το "αντίο" της Porsche στην Audi

Το "αντίο" της Porsche στην Audi

Η Porsche αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο την Audi από τους αγώνες αντοχής και τις 24 ώρες του Le Mans (VIDEO).

Η απόφαση της Audi να αποχωρήσει από τους αγώνες αντοχής (WEC) και τον 24ωρο αγώνα του Le Mans αποτελεί, όπως και να το κάνουμε, μεγάλο πλήγμα για το σπορ, καθώς μιλάμε για τον πιο πετυχημένο κατασκευαστή από το 2000 και έπειτα στον θρυλικό 24ωρο αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ως ένδειξη σεβασμού στη μεγάλη της αντίπαλο, η Porsche ετοίμασε ένα video αποχαιρετισμού το οποίο στην πραγματικότητα αποτελεί συνέχεια αυτού που είχαν φτιάξει οι άνθρωποι της Audi προ διετίας για να καλωσορίσουν την απόφαση της Porsche να επιστρέψει με πρωτότυπο στον κορυφαίο αγώνα αντοχής και στο WEC.

« Σ' ευχαριστούμε Audi για τις εξαιρετικές μάχες. Ελπίζουμε ότι κάποια μέρα θα επιστρέψεις για να μας αμφισβητήσεις ξανά», είναι το μήνυμα που στέλνουν οι άνθρωποι της Porsche στη μεγάλη τους αντίπαλο.

Το 2014 ένα R18 e-tron quattro ξεκίνησε από το Ingolstadt με προορισμό την έδρα της Porsche στο Zuffenhausen. Φτάνοντας εκεί "ζωγράφισε" καίγοντας λάστιχο το μήνυμα «Welcome back».

Σήμερα, οι ρόλοι αντιστρέφονται. Μια ηλιόλουστη μέρα, ένας αγρότης που οδηγεί ένα παλιό τρακτέρ Porsche Diesel ακούει στο ραδιόφωνο την είδηση-βόμβα της αποχώρησης της Audi από το Le Mans. Η συνέχεια επί της οθόνης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

O Alonso θέλει Πρωτάθλημα με McLaren - Μετρημένες οι επιλογές της Mercedes
Οι λόγοι της αποχώρησης του Nico Rosberg από την F1 (video)
Η προσωρινή λίστα συμμετοχών για το 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ