MOTORSPORTS

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Red Bull X-Fighters World Tour 2015

Clinton Moore of Australia performs during the finals of the first stop of the Red Bull X-Fighters World Tour at the Monumental Plaza de toros in Mexico City, Mexico on March 06, 2015.
Clinton Moore of Australia performs during the finals of the first stop of the Red Bull X-Fighters World Tour at the Monumental Plaza de toros in Mexico City, Mexico on March 06, 2015. FREE IMAGE FOR EDITORIAL USAGE ONLY: PHOTO BY JOERG MITTER FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE, FOR MARKETING OR ADVERTISING CA

Ο Clinton Moore διεκδίκησε την πρώτη θέση στο βάθρο Red Bull X-Fighters World Tour, και το βράδυ της Παρασκευής στο Μεξικό την πήρε και με το παραπάνω

Το κοινό των 38.000 fan, ζητωκραύγαζε με πάθος καθώς ο Moore κατακτούσε τον πρώτο αγώνα της σεζόν αφήνοντας στην δεύτερη και τρίτη θέση τους πρώην πρωταθλητές του World Tour. Ο Νεοζηλανδός Levi Sherwood πήρε τη δεύτερη θέση κι ο Γάλλος Thomas Pagès την τρίτη.

Ο Clinton Moore κυνηγούσε την παρθενική του εμφάνιση στο βάθρο και τελικά την Παρασκευή το βράδυ στο Μεξικό, κατάφερε πολλά περισσότερα. Ο sold out αγώνας των 38.000 θεατών, έδωσε στον Αυστραλό πρωτόγνωρη αναγνώριση, καθώς στεκόταν στην κορυφή του βάθρου μπροστά από τρεις πρώην Παγκόσμιους Πρωταθλητές, τον Levi Sherwood από τη Νέα Ζηλανδία, τον Γάλλο Thomas Pagès και τον Dany Torres από την Ισπανία.

Στις έξι προηγούμενες εμφανίσεις του στο πιο αναγνωρισμένο freestyle motocross series, ο γεμάτος τατουάζ αναβάτης είχε δείξει καλές προοπτικές, ωστόσο δεν είχε ποτέ καταφέρει να προκριθεί στα Quarter Finals. Φέτος, επιστράτευσε στον ίδιο γύρο όλα τα μεγάλα του τρικς, όπως το Bundy body varial και το Flair από το quarter pipe και αυτό έκανε τη διαφορά. Σε ένα συγκλονιστικό τελικό νίκησε μάλιστα τον Sherwood, που έγραψε ιστορία προσγειώνοντας το πρώτο Transfer flip που πραγματοποιήθηκε ποτέ σε διαγωνισμό με τα στενότερα όρια.

Ο αγώνας επισφράγισε την επέτειο δέκα χρόνων του Red Bull X-Fighters στην Πόλη του Μεξικού και το επίπεδο των τρικς ξεπέρασε ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα στην αρένα ταυρομαχιών, Monumental Plaza de Toros. Ο 26χρονος Moore είπε: " Κατάλαβα ότι τα κατάφερα τη στιγμή που είδα τα κομφετί να χρωματίζουν τον ουρανό. Νομίζω πως είμαι στον παράδεισο".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τη σκυτάλη παίρνει η Αθήνα στις 12 Ιουνίου στο Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου που διαχειρίζεται η Dionyssomarble, και ακολουθούν η Μαδρίτη στις 10 Ιουλίου, η Πρετόρια στις 12 Σεπτεμβρίου και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 30 Οκτωβρίου.

Αποτελέσματα Red Bull X-Fighters Πόλη του Μεξικού:
1. Clinton Moore (AUS)
2. Levi Sherwood (NZL)
3. Tom Pages (FRA)
4. Dany Torres (ESP)
5. Remi Bizouard (FRA)
6. Adam Jones (USA)
7. Javier Villegas (CHL)
8. Brody Wilson (USA)
9. Jeremy Rouanet (FRA)
10. Harry Bink (AUS)
11. Erick Ruiz (MEX)
12. Mat Rebeaud (SUI)

Έχασες τον αγώνα; Κανένα πρόβλημα, δες το REPLAY ΕΔΩ!

Η ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟREDBULLX-FIGHTERS!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε!

Savethedate! Στις 12 Ιουνίου η Αθήνα θα ζήσει ένα ανεπανάληπτο βραδινό αγωνιστικό υπερθέαμα. Το RedBullX-Fighters, το κορυφαίοFreestyleMotocrossWorldTourκάνει στάση για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου. Η προπώληση των εισιτηρίων μόλις ξεκίνησε με μειωμένεςτιμές έως τις 31 Μαρτίου!​







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ