MOTORSPORTS

Από τη στρατόσφαιρα στην πίστα

Από τη στρατόσφαιρα στην πίστα

O Φέλιξ Μπάουμγκάρτνερ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε αγώνες αυτοκινήτου στο φινάλε του πρωταθλήματος DTM, αγωνιζόμενος στο VW Scirocco R-Cup.

O "ατρόμητος Φέλιξ" έσπασε το φράγμα του ήχου και μάλλον θα του φανεί μουσική στα αυτιά του ο ήχος από τον κινητήρα του Scirocco R της Volgswagen.

O Αυστριακός Φέλιξ Μπάουμγκάρτνερ είναι ο καλεσμένος-έκπληξη της VW στο Scirocco-R Cup που θα διεξαχθεί στην πίστα του Χοκενχάιμ στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος τουρισμού (DTM).

" Mπορεί να μην πιάσει τις ίδιες ταχύτητες όπως έκανε κατά τη διάρκεια της πτώσης του από ύψος-ρεκόρ (39.045μ.), όμως θα είναι συναρπαστικό να δούμε πως ο Μπαουμγκάρντνερ θα συμπεριφερθεί στους τέσσερις τροχούς", αναφέρει η ανακοίνωση της γερμανικής εταιρείας.

Ο Αυστριακός έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις της VW το 2013, ενώ είχε εκφράσει την επιθυμία να οδηγήσει και το Polo R WRC με το οποίο η VW κατέκτησε το πρωτάθλημα οδηγών με τον Γάλλο Σεμπαστιάν Οζιέ και βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ