ΠΑΟΚ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθυμίζει ότι προέβλεψε την κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ με κείμενο του SPORT24

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθυμίζει ότι προέβλεψε την κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ με κείμενο του SPORT24
PRINT SCREEN

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tiktok με κείμενο του SPORT24 σε φίλαθλο του ΠΑΟΚ για την πρόβλεψή του ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα κατακτήσει τη φετινή Stoiximan Super League.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την τυχαία συνάντησή του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη και τα συγχαρητήριά στον Ρουμάνο, "χτύπησε" και με video που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tiktok.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας απάντησε σε σχόλιο φιλάθλου του ΠΑΟΚ με κείμενο του SPORT24, με τον 56χρονο πολιτικό να του θυμίζει ότι ήδη από τις 17 Μαΐου είχε προβλέψει ότι ο τίτλος της φετινής Stoiximan Super League θα καταλήξει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Μάλιστα όπως επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης, με αυτήν του την πρόβλεψη έκανε το 3/3, καθώς είχε πει ότι Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός θα πάρουν την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague.

"Πρέπει να γίνουμε Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν στα γήπεδα οικογένειες με παιδιά και να μην αισθάνονται ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα", συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ κλείνοντας σημείωσε ότι: "Επειδή ξέρω πότε πρέπει να σταματάω και να μην προκαλώ την τύχη μου, δεν κάνω καμία άλλη πρόβλεψη".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ