MOTOGP

To HRC προκάλεσε τον Ρόσι

To HRC προκάλεσε τον Ρόσι

Διαβάστε πως αντέδρασε ο Βαλεντίνο Ρόσι στην ανεξήγητη κίνηση της Repsol Honda να ανεβάσει στο Twitter πίνακα που συγκρίνει τις επιδόσεις του Ιταλού με του Κέισι Στόνερ τα τελευταία πέντε χρόνια.

Κρατάει χρόνια, οκτώ για την ακρίβεια, η αντιπαλότητα ανάμεσα στο αγωνιστικό τμήμα της Honda (γνωστό ως HRC) και τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Το καλοκαίρι του 2003 ο Ιταλός οδηγός επέλεξε να πάει στη Yamaha γιατί διαφωνούσε με την προσέγγιση των ανθρώπων της Honda.

Μέχρι το 2010 "χτυπούσε" ανελέητα τη Honda σε όποιον κι αν μιλούσε. Αυτά μέχρι το 2011 που η Honda απέκτησε τον Κέισι Στόνερ με τον Αυστραλό να προχωρεί άνετα (σ.σ. με περίπατο θα έλεγε κανείς) στην κατάκτηση του δεύτερου παγκόσμιου τίτλου. Αντίθετα ο Ρόσι δεινοπάθησε στη Ducati.

Στη Μπολόνια και όχι μόνο ελπίζουν πως το 2012 θα κυλήσει διαφορετικά για τον Ρόσι και οι πρώτες δοκιμές στη Σεπάνγκ έδειξαν προς αυτή τη κατεύθυνση.

Άγνωστο γιατί ο άνθρωπος που χειρίζεται το Twitter της Repsol Honda ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό τον παρακάτω πίνακα που συγκρίνει τα στατιστικά του Στόνερ με εκείνα του Ρόσι από το 2006 μέχρι το 2011 δηλαδή στην εποχή των 800cc.

To HRC προκάλεσε τον Ρόσι

Αυτή η αψυχολόγητη ενέργεια προκάλεσε κατακραυγή από τους φίλους του σπορ και φυσικά ο Ρόσι που επιδίδεται φανατικά στο σπορ του Twitter δεν άφησε το θέμα να πέσει κάτω.

To HRC προκάλεσε τον Ρόσι

"Εύκολο να συγκρίνεις τους αριθμούς ανάμεσα σε μένα και τον Στόνερ από το 2006, όταν είχα ήδη κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα και πάρει 53 νίκες στο MotoGP".

Kαι συνέχισε

To HRC προκάλεσε τον Ρόσι

" Πιο αληθινό θα είναι να συγκρίνετε τις πρώτες πέντε σεζόν μου με εκείνες του Στόνερ".

Ο Ρόσι έπαιρνε νίκες με τη Repsol Honda, ενώ ο Κέισι Στόνερ έπεφτε στα 250cc και στη συνέχεια στη δορυφορική ομάδα του Λούτσιο Τσεκινέλο μέχρι να βρει το όριο του.

Με τα πολλά το HRC απέσυρε τον επίμαχο πίνακα, όμως το κακό είχε ήδη γίνει. Η πρώτη απάντηση, από τη μια ή την άλλη πλευρά θα δοθεί στον πρώτο αγώνα στο Κατάρ.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ