MOTOGP

Θέλει να συνεχίσει στη Yamaha ο Ρόσι

Θέλει να συνεχίσει στη Yamaha ο Ρόσι

Στα MotoGP και στη Yamaha επιθυμεί να παραμείνει ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος θέλει να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με την ιαπωνική ομάδα.

Αν και πέρυσι έκανε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του στα MotoGP, τώρα φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του αναφορικά με το τι σκέφτεται να κάνει. Ο λόγος για τον Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος δεν προτίθεται να τα παρατήσει και επιθυμία του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Yamaha.

Ο "γιατρός" έκανε δηλώσεις και εξέφρασε τα "θέλω" του. Μάλιστα, προανήγγειλε ότι τις επόμενες ημέρες θα μιλήσει με την ομάδα του, ώστε να τα βρουν για νέα διετή συμφωνία.

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά: "Πέρυσι, έκανα μερικούς καλούς αγώνες και πήρα μια νίκη, αλλά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ήμουν αρκετά μακριά από την πρώτη τριάδα. Οπότε, περίμενα να δω αν αυτή η σεζόν θα ήταν καλύτερη.

Ειλικρινά, νιώθω καλύτερα και το απολαμβάνω. Θέλω να συνεχίσω να τρέχω με τη Yamaha και την ομάδα μου. Οπότε, το πρότζεκτ είναι να κάνω νέο διετές συμβόλαιο και νομίζω πως τις επόμενες εβδομάδες, κατά την διάρκεια των επόμενων αγώνων, θα μιλήσω με την Yamaha, προκειμένου να συνεχίσω".

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ