MOTOGP

Στη Ducati ο Κράτσλοου

Στη Ducati ο Κράτσλοου

Ο πιο περιζήτητος οδηγός στο MotoGP το φετινό καλοκαίρι, Καλ Κράτσλοου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Ducati, κλείνοντας την πόρτα στη Yamaha και στη Honda.

O Kαλ Κράτσλοου ζητούσε εργοστασιακή μοτοσικλέτα και μεγάλο συμβόλαιο. Τώρα! Μόνο η Ducati θα μπορούσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Βρετανού αυτό το καλοκαίρι και ο πιο περιζήτητος οδηγός αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Ιταλίδα κυρία.

Ο 27χρονος οδηγός θα αντικαταστήσει τον Νίκι Χέιντεν που αποτελεί παρελθόν μετά από έξι χρόνια από το "καμάρι" της Μπολόνια και θα είναι τιμέιτ του Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ο οποίος αντικατέστησε το 2012 τον Βαλεντίνο Ρόσι στην ομάδα.

Τις τελευταίες τρεις σεζόν ο γρήγορος Κράτσλοου, μόνιμος κάτοικος της νήσου Μαν, αγωνίζεται στη δορυφορική ομάδα της Yamaha, την Tech 3 με εντυπωσιακά αποτελέσματα (έξι βάθρα και μια pole position).

Ήθελε να κάνει το άλμα σε μια μεγαλύτερη ομάδα, όμως η Yamaha δεν έχει χώρο για εκείνον στην εργοστασιακή ομάδα τουλάχιστον την επόμενη χρονιά με τους Χόρχε Λορένθο και Ρόσι να παραμένουν. Ο Κράτσλοου ζήτησε μια θέση τουλάχιστον το 2015, όμως η Yamaha δεν μπορούσε να δεσμευθεί.

Δυστυχώς η Ducati αποτελεί μεγάλο ρίσκο για κάθε οδηγό τα τελευταία χρόνια. Ο Ρόσι προέρχεται από τις δύο χειρότερες σεζόν στην καριέρα του επάνω στη Desmosedici.

" Ποιος μπορεί να πει πως η Ducati δεν θα αλλάξει; Εξαρτάται ποιον θα έχουν στην Ducati και τι θα κάνουν στη μοτοσικλέτα. Δεν φοβάμαι. Γιατί να φοβηθώ; Υπάρχει κάτι που με φοβίζει; Υπάρχει φάντασμα;", είχε δηλώσει παλιότερα ο Κράτσλοου.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ