MOTOGP

Ο αποχαιρετισμός στον Μάρκο Σιμοντσέλι

Ο αποχαιρετισμός στον Μάρκο Σιμοντσέλι

88 οδηγοί ακολούθησαν τη μοτοσικλέτα με #58 του Μάρκο Σιμοντσέλι την οποία οδηγούσε ο Κέβιν Σβαντς στο "αντίο" των μελών του παγκοσμίου πρωταθλήματος στον Ιταλό οδηγό (vd).

Με πυροτεχνήματα και χειροκροτήματα ησύχασε η ψυχή του Μάρκο Σιμοντσέλι. Όλοι οι αναβάτες του παγκοσμίου πρωταθλήματος είπαν το δικό τους "αντίο" στον Ιταλό οδηγό που έχασε άδικα τη ζωή του σε ηλικία 24 ετών πριν από δύο εβδομάδες στη Σεπάνγκ.

Και οι 88 αναβάτες που συμμετέχουν στις τρεις κατηγορίες (125cc, Μoto2, MotoGP) πραγματοποίησαν ένα γύρο τιμής στην πίστα "Ρικάρδο Τόρμο" στο Τσέστε πίσω από τη μοτοσικλέτα του Σιμοντσέλι την οποία οδηγούσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1993, ο Αμερικάνος Κέβιν Σβαντς.

Την ώρα που έφταναν όλοι οι αναβάτες στη γραμμή εκκίνησης/τερματισμού, ανέβηκε και μια γιγαντιαία αφίσα πίσω από την απονομή με τον χαμογελαστό "Super Sic" να αποχαιρετάει φίλους, αντιπάλους και τους θεατές οι οποίοι, σε μια περιοχή που πλήττεται από την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα, γέμισαν την πίστα της Βαλένθια.

Ο αποχαιρετισμός στον Μάρκο Σιμοντσέλι

Με δύο λεπτά "καζίνο" (δηλαδή φασαρία) και όχι ένα όπως είχε ζητήσει ο Πάολο Σιμοντσέλι από την παραδοσιακή εκτέλεση των πυροτεχνημάτων στη Βαλένθια άπαντες είπαν το αντίο στον Μάρκο Σιμοντσέλι, στην πίστα που θα φέρει το όνομα του (στο Μιζάνο) θα επιστρέψουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο αποχαιρετισμός στον Μάρκο Σιμοντσέλι

Δείτε το επίσημο βίντεο του MotoGP:

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ