MOTOGP

Γύρισε την πλάτη σε €15.000.000

Γύρισε την πλάτη σε €15.000.000

Ο Χόρχε Λορένθο διέψευσε πως έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Ducati. Στην Ινδονησία έγινε η παρουσίαση της καινούργιας Yamaha.

Ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε πως ο Χόρχε Λορένθο έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τη Ducati αντί 15.000.000 ευρώ!

Ένα 24ωρο μετά ήρθε η διάψευση από τη Ducati, τη Yamaha και τον ίδιο τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή: Στην παρουσίαση της καινούργιας μοτοσικλέτας της Yamaha για το 2014.

" Όταν είσαι γρήγορος και κερδίζεις αγώνες όλα τα μεγάλα εργοστάσια σε θέλουν, αυτό είναι φυσιολογικό. Το όνειρο μου είναι να ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Yamaha. Αν η μοτοσικλέτα μας είναι καλύτερη φέτος, τότε αυτό θα είναι ευκολότερο", σχολίασε ο οδηγός από τη Μαγιόρκα που εμφανίστηκε με... παραπανίσια κιλά, προσθέτοντας πως δουλεύει πολύ στο γυμναστήριο.

Γύρισε την πλάτη σε €15.000.000

Οι καινούργιες Yamaha

Δίπλα του βρισκόταν ο Βαλεντίνο Ρόσι, (φωτό) ο οποίος πέρασε δύο δύσκολα χρόνια στη Ducati. Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση όπως πάντα ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε " οι προσδοκίες για τη νέα σεζόν είναι υψηλές. Ο στόχος μου είναι να προσπαθήσω και να τα πάω καλύτερα από το 2013, να είμαι περισσότερο ανταγωνιστικός και να διεκδικήσω μια θέση στο βάθρο κάθε αγωνιστικό σαββατοκύριακο. Είμαι σίγουρος πως η μοτοσικλέτα μου θα είναι ανταγωνιστική ξανά".

Ο 33χρονος οδηγός έχει δηλώσει πως οι πρώτοι έξι αγώνες θα είναι κριτήριο για το αν θα αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο MotoGP.

Η παρουσίαση της καινούργιας Μ1 έγινε στην Τζακάρτα. Δεν προκαλεί έκπληξη, αφού η Ινδονησία είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Yamaha και κάθε χρόνο την επισκέπτονται οι εργοστασιακοί οδηγοί. Φυσικά δεν έπεφτε καρφίτσα στην αίθουσα που έγινε η παρουσίαση, ενώ πανδαιμόνιο επικράτησε στους δρόμους της πρωτεύουσας εξαιτίας της άφιξης των οδηγών.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ