MOTOGP

Για πάντα ο Σιμοντσέλι στη στροφή 11

Για πάντα ο Σιμοντσέλι στη στροφή 11

Ολόκληρη η οικογένεια του MotoGP παρακολούθησε τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας στη μνήμη του Μάρκο Σιμοντσέλι κοντά στο σημείο που χάθηκε στην πίστα της Σεπάνγκ.

Την ερχόμενη Τρίτη (23/10) συμπληρώνονται δώδεκα μήνες από το χαμό του Μάρκο Σιμοντσέλι. Στους δώδεκα μήνες που πέρασαν έγιναν πολλά στη μνήμη του στην Ιταλία και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η οικογένεια του MotoGP βρίσκεται ξανά στη Σεπάνγκ για το πρώτο Grand Prix Μαλαισίας δίχως τον Super Sic. Η ατμόσφαιρα είναι ήδη βαριά στη Μαλαισία.

Οι διοργανωτές του αγώνα τοποθέτησαν μια πινακίδα κοντά στη στροφή 11 όπου έφυγε από κοντά μας ο Μάρκο και το πρωί έγιναν τα αποκαλυπτήρια αυτής.

Φίλοι και αντίπαλοι του συγκεντρώθηκαν έξω από το γκαράζ της Gresini Honda και πήραν το δρόμο για τη στροφή 11. Ο τιμ μάνατζερ Φάουστο Γκρεσίνι που έχει ζητήσει από τους οδηγούς του να τα δώσουν όλα σε αυτόν τον αγώνα για χάρη του Μάρκο, ανέλαβε να κάνει τα αποκαλυπτήρια αυτής.

Για πάντα ο Σιμοντσέλι στη στροφή 11

Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή με τις κάμερες να γράφουν. Ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο καλύτερος φίλος και ένα πρόσωπα που ατυχώς συνδέθηκαν με τη θανατηφόρα πτώση του Σιμοντσέλι δήλωσε: " Μου λείπει πολύ ο Μάρκο, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στη Μαλαισία για τον αγώνα. Εδώ συνειδητοποιήσαμε πως πέρασε ένας χρόνος και αυτό είναι ακόμη χειρότερο. Είναι πολύ σκληρό συναίσθημα για εμένα, αλλά είναι χειρότερα για την οικογένεια του, τους φίλους του που τον περίμεναν κάθε μέρα στο Κοριάνο. Σε όλους λείπει τόσο πολύ. Μου λείπει πολύ γιατί ήταν αληθινός. Ένας αληθινός άνθρωπος και ήταν τόσο όμορφα να βρίσκεσαι κοντά του".

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ