MOTOGP

Εσπαργαρό ο αντί-Κράτσλοου

Εσπαργαρό ο αντί-Κράτσλοου

Ο Ισπανός Πολ Εσπαργαρό θα διαδεχθεί τον Καλ Κράτσλοου στην Tech 3 Yamaha. Ανακοινώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Βρετανού από τη Ducati.

Τα αδέρφια Εσπαργαρό έγιναν δύο στο MotoGP! Μετά τον Αλεΐς που αγωνίζεται στην ομάδα του "Ασπάρ" Μαρτίνεθ, ο 22χρονος Πολ που διεκδικεί το πρωτάθλημα στη Moto2 θα διαδεχθεί τον Καλ Κράτσλοου στην Tech 3 Yamaha.

Μετά τον Νίκι Χέιντεν και τον αδερφό του Ρότζερ Λι που είχε συμμετοχές στο MotoGP με wild cards στο παρελθόν, η μεγάλη κατηγορία θα έχει και πάλι δυο αδέρφια.

Ο Εσπαργαρό που διεκδικεί τον τίτλο στη Moto2 (σ.σ. δεύτερος στη βαθμολογία) υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα βρει εκεί τον αντίπαλο του στις μικρές κατηγορίες, Μπράντλεϊ Σμιθ.

Μισή ώρα νωρίτερα η Ducati ανακοίνωσε τη διετή συμφωνία με τον Κράτσλοου. Ο Βρετανός θα αμείβεται με 2.000.000 ευρώ ετησίως από το εργοστάσιο της Μπολόνια.

Τέλος, ο Σκοτ Ρέντινγκ, πρωτοπόρος της βαθμολογίας στη Moto2, ανακοίνωσε πως το 2014 θα αγωνίζεται στο MotoGP δίχως να έχει βρει ομάδα. Η Honda, η Ducati διεκδικούν την υπογραφή του νεαρότερου νικητή του παγκοσμίου πρωταθλήματος τον οποίο εκπροσωπεί ο πρώην επικεφαλής της ομάδας της Kawasaki.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ