MOTOGP

Ένα τραγούδι (ακόμα) για τον Σιμοντσέλι

Ένα τραγούδι (ακόμα) για τον Σιμοντσέλι

Μια δημοσιογράφος της Gazzetta dello Sport έγραψε ένα τραγούδι στη μνήμη του Μάρκο Σιμοντσέλι. Ο Λόρις Καπιρόσι συμμετέχει στα φωνητικά. Ακούστε το.

Οι φίλαθλοι του MotoGP και όχι μόνο συνεχίζουν να εκφράζουν την αγάπη τους για τον Μάρκο Σιμοντσέλι, αλλά ο άδικος χαμός του έχει εμπνεύσει και τη δημιουργία σε ορισμένους από αυτούς.

Το τραγούδι "Corro tra le stelle" (σ.σ. αγωνίζομαι ανάμεσα στα αστέρια) παίζεται τις τελευταίες μέρες στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ιταλίας.

Είναι ένα τραγούδι το οποίο γράφτηκε στη μνήμη του Μάρκο Σιμοντσέλι. Οι στίχοι ανήκουν στη δημοσιογράφο της Gazzetta dello Sport, Γκαμπριέλα Μαντσίνι και τη μελοποίηση τους ανέλαβε ένας σπουδαστής σε μια από τις διασημότερες μουσικές σχολές της χώρας.

Μια ομάδα από μαθήτριες της ίδιας σχολής ερμηνεύουν το τραγούδι με τη συμμετοχή του παλαίμαχου οδηγού του MotoGP, Λόρις Καπιρόσι.

Εν τω μεταξύ ο Δήμος της Άκουιλα, η πόλη που δοκιμάστηκε από τον σεισμό του 2009, ανακοίνωσε πως θα δώσει το όνομα του Σιμοντσέλι σε ένα δρόμο μετά από αίτημα που κατέθεσε τοπικός σύλλογος μοτοσικλετιστών.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ