MOTOGP

Αποθέωση για τους οδηγούς της Honda

Αποθέωση για τους οδηγούς της Honda

Περισσότεροι από 9.000 θεατές βρέθηκαν στο "Παλάθιο ντε λος Ντεπόρτες" για να παρακολουθήσουν αγώνα trial για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και να δουν από κοντά τον Στόνερ και τον Πεδρόσα.

Στην αναζήτηση του τρεμπλ βρίσκεται η Repsol Honda! Στην παρουσίαση ενόψει της νέας σεζόν συμμετείχαν οι έξι αναβάτες που θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Κέισι Στόνερ είναι το φαβορί γία τη διατήρηση του τίτλου του στο MotoGP, ενώ ο Μαρκ Μάρκεθ και ο Μάβερικ Βινιάλες διεκδικούν τον τίτλο στη Moto2 και στην καινούργια κατηγορία Moto3 (σ.σ. αντικατέστησε τα 125cc).

" Kάθε σεζόν τα πράγματα είναι δύσκολα στην αρχή. Ήμασταν δυνατοί στις δοκιμές, αλλά αυτοί οι χρόνοι δεν έχουν σημασία την ώρα των αγώνων. Ναι, βρισκόμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε και το φετινό πρωτάθλημα", σχολίασε ο Στόνερ, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο MotoGP.

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα X-Trial, παρακολούθησαν 9.000 θεατές στο "Παλάθιο ντε λος Ντεπόρτες" στη Μαδρίτη. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο παρτενέρ του Στόνερ, Ντάνι Πεδρόσα και οι Μιγκέλ Ολιβέιρα, Άλεξ Ρινς και Άλεξ Μάρκεθ.

Οι αναβάτες της Repsol Honda κυριάρχησαν στις δοκιμές της Σεπάνγκ. Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 8 Απριλίου στο Κατάρ.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ