MOTOGP

Απελπισία έπιασε τον Ρόσι

Απελπισία έπιασε τον Ρόσι

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ξεσπάθωσε σε δηλώσεις του στην ιταλική τηλεόραση. Προσβλήθηκαν δε και οι οπαδοί του Μαξ Μπιάτζι.

To ιταλικό κοινό ζητούσε εδώ και χρόνια έναν Ιταλό οδηγό σε ιταλική μοτοσικλέτα στο MotoGP, ωστόσο ο αγαπημένος (σχεδόν) όλων Βαλεντίνο Ρόσι δεν φαίνεται να μπορεί να πάρει αποτελέσματα με τη Ducati.

Αρκετά απογοητευμένος από την απόδοση της GP12 στο πρώτο Grand Prix της σεζόν στο Κατάρ, κάτι που φάνηκε και από τη γλώσσα σώματος μετά τον αγώνα, ξεσπάθωσε, μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση.

Ακολουθούν ορισμένα από όσα είπε:

- Ο Έκτορ Μπαρμπερά τον ανάγκασε να βγει εκτός πίστας και να χάσει πέντε δευτερόλεπτα.

- Ο φετινός αγώνας ήταν χειρότερος από τον περσινό και έχει ήδη χάσει κάθε ελπίδα πως μπορεί να κάνει κάτι.

- H Ducati δεν ακολουθεί τις οδηγίες του, ο ίδιος δεν είναι μηχανικός και δεν μπορεί να διορθώσει τα προβλήματα.

-Ακόμη το γεγονός ότι οι χρόνοι του έδειξαν πως θα μπορούσε να τερματίσει 5ος, δεν βρίσκεται στο MotoGP για να τερματίζει πέμπτος.

-Δεν μπορεί να οδηγήσει αυτή τη μοτοσικλέτα αν και μπορεί να πιέσει λίγο παραπάνω. Ωστόσο δεν έχει αυτοπεποίθηση.

-Όταν τον... έσπρωξε εκτός πίστας ο Μπαρμπερά και είδε ότι ήταν ο τελευταίος με μοτοσικλέτα MotoGP, απελπίστηκε και σκέφτηκε να επιστρέψει στα πιτ, ωστόσο αποφάσισε να μείνει έξω για να συγκεντρώσει δεδομένα για την ομάδα του.

-Επιπλέον, ήθελε να τερματίσει στον αγώνα για να διαπιστώσει αν η δουλειά που έκανε το χειμώνα στον τομέα της φυσικής κατάστασης είχε αποτελεσματα. Και ναι είχε, γιατί αισθανόταν "φρέσκος".

Οι δηλώσεις που μοίρασε η Ducati έλεγαν άλλα πράγματα. Ωστόσο, βλέποντας τον Ρόσι να αισθάνεται έτσι και να μη θέλει να τελειώσει την καριέρα του με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι απορίας άξιο που έχουν ξεκινήσει τα πρώτα σενάρια για τον επόμενο σταθμό που θα είναι μια ιδωτική ομάδα με μοτοσικλέτα Yamaha και βασικό χορηγό την Coca Cola. Το έγραψε η εφημερίδα που πρώτη είχε μιλήσει για τη συμφωνία με τη Ducati. Ίδωμεν!

Η χθεσινή βραδιά ήταν δύσκολη για τον Ρόσι και για έναν άλλο. Θα ενημερώθηκε πως ο πάλαι ποτέ παγκόσμιος πρωταθλητής στα 500cc, Μάρκο Λουκινέλι, ακούγοντας τις δηλώσεις του, τον συνέκρινε με τον Μαξ Μπιάτζι στα τελευταία χρόνια του στο MotoGP.

Ορισμένοι ορκισμένοι οπαδοί του Μπιάτζι πήραν τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό για να διαμαρτυρηθούν για την άστοχη σύγκρουση δύο οδηγών, η αντιπαλότητα των οποίων έδωσε ψωμί στα ιταλικά ΜΜΕ επί σειρά ετών.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ