FORMULA 1

Υποψήφιος για το 2014 ο Γουέμπερ

Υποψήφιος για το 2014 ο Γουέμπερ

Ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεστσιτς είπε πως ο Μαρκ Γουέμπερ θα είναι υποψήφιος για να παραμείνει στην ομάδα το 2014, αν αποφασίσει να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Μπορεί το όνομα του Κίμι Ράικονεν να έπεσε ξανά στο τραπέζι για τη Red Bull ενόψει 2014, όμως ο Μαρκ Γουέμπερ είναι ευπρόσδεκτος να παραμείνει στην ομάδα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της αυστριακής ομάδας, Ντίτριχ Μάτεστσιτς.

Το συμβόλαιο του 36χρονου οδηγού ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς και με αφορμή τα όσα έγιναν στη Μαλαισία, το μέλλον του Αυστραλού στην ομάδα δεν είναι βέβαιο.

Ο Μάτεστσιτς, ο οποίος παραμένει στο πλευρό του Γουέμπερ, δήλωσε στο Speedweek "αν δεν αποχωρήσει από την ενεργό δράση, επιλογή του ίδιου, ο Μαρκ είναι σίγουρα υποψήφιος για το 2014. Είναι πάντα ευπρόσδεκτος, όπως και ένας γρήγορος τζούνιορ σαν τον (Ζαν-Έρικ) Βερν ή τον (Ντανιέλ) Ρικιάρντο από την Toro Rosso. Με συγχωρείτε, γνωρίζω πως είναι διπλωματική απάντηση που τα αφήνει όλα ανοιχτά, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Όλα τα άλλα είναι απλώς σενάρια".

Φυσικά, ο Αυστριακός επιχειρηματίας ρωτήθηκε και για τον Κίμι Ράικονεν, με τη Red Bull να είναι χορηγός του Φινλανδού πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή. " Ο Κίμι είναι cool τύπος και γρήγορος και πάντα υποψήφιος (για την ομάδα μας)".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ