FORMULA 1

VIDEO: Τα έσπασαν Hamilton - Rosberg, απίστευτος Verstappen!

VIDEO: Τα έσπασαν Hamilton - Rosberg, απίστευτος Verstappen!

Ο Lewis Hamilton συγκρούστηκε με τον Nico Rosberg στον 1ο γύρο του GP Ισπανίας, βάζοντας πρόωρο τέλος στον αγώνα των δύο Mercedes. "Έγραψε ιστορία" ο Verstappen. (VIDEOS)

Στον 1ο κιόλας γύρo οι δύο Mercedes συγκρούστηκαν μεταξύ τους και βρέθηκαν εκτός GP Ισπανίας!

Κείμενο - επιμέλεια: Δημήτρης Θεοχάρης

Το άγχος του Lewis Hamilton για την κακή αρχή στους πρώτους αγώνες του 2016 φάνηκε από τον πρώτο κιόλας γύρο στο GP Ισπανίας στην πίστα της Catalunya στη Βαρκελώνη. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes ήταν εκπληκτικός το Σάββατο και πήρε την pole από τον Nico Rosberg και ενώ όταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα έδειχνε να κάνει μία καλή εκκίνηση στις επόμενες στροφές έχασε την πρωτοπορία από τον teammate του.

Ο Hamilton έδειξε αμέσως να χάνει την ψυχραιμία του πίεσε άμεσα για να ανακτήσει την θέση του από τον Rosberg ο οποίος ίσως να "έκλεισε" την πορεία λίγο νωρίτερα από την κορυφή της στροφής, αναγκάζοντας τον Lewis να πατήσει εκτός πίστας. Δεν άργησε η W07 του Hamilton να φέρει «σβούρες» και ανεξέλεγκτη να πέσει πάνω στο δεύτερο μονοθέσιο της Mercedes του πρωτοπόρου εκείνη τη στιγμή Rosberg και να βρεθούνε και οι δύο εκτός πίστας!

Έτσι τελείωσε εντελώς άδοξα το GP Ισπανίας και για τους δύο. Άνοιξαν όμως το δρόμο για τον απίστευτο πραγματικά Max Verstappen!!! Ο νεαρός Ολλανδός έγραψε ιστορία στην πίστα της Catalunya καθώς έγινε ο μικρότερος ηλικιακά πιλότος στην Formula 1 με νίκη σε Grand Prix (γεννήθηκε στις 30/9/1997)! Το ρεκόρ αυτό φυσικά το πήρε από τον Sebastian Vettel που ήταν μέχρι στιγμής ο πιο μικρός ηλικιακά πιλότος με νίκη στην κορωνίδα των motorsports.

Διαβάστε ακόμη στο Car and Driver :

Οι τιμές των αυτοκινήτων ανά εταιρεία! (UPD)

Ford EcoSport: Έφτασε στην Ελλάδα το μικρό SUV

Η νέα Africa Twin στο Athens Scooter Moto Festival

Δείτε τη σύγκρουση των δύο Mercedes



TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ