FORMULA 1

VIDEO: O Hamilton στις μπαριέρες

BAKU, AZERBAIJAN - JUNE 18: The car of Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP on track during qualifying for the European Formula One Grand Prix at Baku City Circuit on June 18, 2016 in Baku, Azerbaijan.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
BAKU, AZERBAIJAN - JUNE 18: The car of Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP on track during qualifying for the European Formula One Grand Prix at Baku City Circuit on June 18, 2016 in Baku, Azerbaijan. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) GETTY IMAGES

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις κατατακτήριες δοκιμές του Ευρωπαϊκού Grand Prix.

Στο video του www.caranddriver.gr μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις κατατακτήριες δοκιμές του Ευρωπαϊκού Grand Prix που διεξάγεται στο street circuit του Baku, στο Αζερμπαϊτζάν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Μεγάλος κερδισμένος ήταν ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος,Nico Rosberg (Mercedes) που πήρε την pole position -3η για φέτος, 25η στην καριέρα του στην F1-, την ώρα που ο ομόσταβλός του, Lewis Hamilton κατέληγε στις μπαριέρες με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να ξεκινήσει τον αγώνα από την 10η θέση του γκριντ.

Δεύτερος ήταν ο Daniel Ricciardo με την Red Bull και τρίτος ο εκπληκτικός Sergio Perez με την Force India που όμως θα πρέπει να ξεκινήσει τον αγώνα από την έβδομη θέση λόγω ποινής που του έχει επιβληθεί.

Έτσι από την τρίτη θέση θα εκκινήσει ο Sebastian Vettel με τη Ferrari έχοντας στο πλάι του τον ομόσταβλό του, Kimi Raikkonen.

Δείτε το video

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

GP Ευρώπης - QP: Rosberg - Perez στην πρώτη του Baku!
Πέντε θέσεις πίσω ο Perez
Αφιέρωμα: 24 Hours of Le Mans 2016
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ