FORMULA 1

Τώρα αρχίζουν τα άσχημα για τον Φέτελ

Τώρα αρχίζουν τα άσχημα για τον Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ξεπάγιασε, αλλά ξετρέλανε 30,000 θεατές στο Γκρατς. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα διανύσει 35,876 χιλιόμετρα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου (video).

Την ώρα που όλοι οι αντίπαλοι του κάνουν ήδη τις διακοπές τους με εξαίρεση τον Μαρκ Γουέμπερ που... ταλαιπωρεί τον εαυτό του στην Τασμανία, ο Σεμπάστιαν Φέτελ δουλεύει ακόμα.

Μπορεί να κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα των οδηγών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ωστόσο τώρα πρέπει να... ικανοποιηθούν οι χορηγοί του και όλοι οι σημαντικοί "παίκτες" της Φόρμουλα 1.

Μετά το πάρτι τίτλου σε κλαμπ του Σάο Πάουλο ο Φέτελ και ο Γουέμπερ επέστρεψαν στην Ευρώπη για να παραστούν στη γιορτή της Red Bull Racing στο εργοστάσιο στο Μίλτον Κέινς της Αγγλίας.

Το Σάββατο (1/12) ο Φέτελ συνοδευόμενος από τον Χέλμουτο Μάρκο διασκέδασε 30,000 θεατές στη γενέτειρα του ιδιοκτήτη της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεστσιτς, την αυστριακή πόλη Γκρατς.

Παρά το γεγονός πως η θερμοκρασία είχε "παγώσει" στους 3 βαθμούς Κελσίου ο Φέτελ φόρεσε το καλύτερο χαμόγελο του και οδήγησε την Abbey (σ.σ. έτσι είχε βγάλει την RB8) στους δρόμους της πόλης, πριν πιάσει μεγαλύτερες ταχύτητες στην πίστα A1 Ring, όπου φιλοξενούνταν το Αυστριακό GP, και πλέον έχει μετονομαστεί σε Red Bull Ring μετά την εξαγορά από τη Red Bull.

Την Παρασκευή (30/11) επισκέφθηκε τα γραφεία της FIA στο Παρίσι για να συναντηθεί με τον πρόεδρο και πρώην "αφεντικό" στη Ferrari, Ζαν Τοντ, ενώ απόψε (2/12) θα βρεθεί στο Λονδίνο για τα βραβεία του περιοδικού Autosport.

Η εφημερίδα Bild μέτρησε τα χιλιόμετρα του... προγράμματος των επόμενων εβδομάδων του Φέτελ και κατέληξε σε 35,876 μέχρι τα μισά του μήνα.

Τώρα αρχίζουν τα άσχημα για τον Φέτελ

Την Τρίτη (4/12) θα επιστρέψει στην Αυστρία, αλλά στο Ζάλτσμπουργκ για να παραβρεθεί σε τηλεοπτικό σόου και ο επόμενος σταθμός θα είναι η Κωνσταντινούπολη για τη βραδιά απονομής των βραβείων της FIA.

Εκεί θα συναντηθεί με τον Φερνάντο Αλόνσο για πρώτη φορά μετά το Ιντερλάγκος, αφού ο Ισπανός δεν αναμένεται να παραστεί στα βραβεία του Autosport. Το... μαρτύριο του θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα με τη συμμετοχή του στο Race of Champions στη Μπανγκόκ.

" Μόλις δύο νύχτες έχει κοιμηθεί στο κρεβάτι του στην Ελβετία ο Φέτελ", προσθέτει γλαφυρά η Bild. Όσο για την περίφημη υπόθεση με το προσπέρασμα στον Ζαν-Έρικ Βερν, ο Φέτελ είπε πως δεν θυμόταν καθαρά τι έγινε όταν επικοινώνησε μαζί του ο Κρίστιαν Χόρνερ. Έπεσε για ύπνο και όταν ξεκουράστηκε, θυμήθηκε την πράσινη σημαία και ενημέρωσε τον επικεφαλής του.

Από δίπλα του ο Μάρκο έριξε λάδι στη φωτιά, λέγοντας πως σε αντίθεση με τον Φέτελ, "ο Ισπανός αντίπαλος μας δεν ξέρει τι του γίνεται".

Όσο για το τι έχει ζητήσει ο Φέτελ από τον Άγιο Βασίλη; " Λίγη ησυχία". Και θα την έχει όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ