Το GP Βελγίου στην TV

Το GP Βελγίου στην TV

Το καλοκαιρινό διάλειμμα για τον μαγικό κόσμο της Formula 1 ολοκληρώνεται και η δράση συνεχίζεται με τη μάχη στην πίστα του Σπα.

Μετά από τέσσερα κενά Σαββατοκύριακα στο πλαίσιο του απαραίτητου καλοκαιρινού διαλείμματος, η δράση από τον μαγικό κόσμο της Formula 1 επιστρέφει και μάλιστα το μενού περιλαμβάνει ένα από τα καλύτερα «πιάτα» της σεζόν: το Grand Prix της εντυπωσιακής πίστας του Σπα.

Ένας αγώνας που παραδοσιακά προσφέρει έντονες συγκινήσεις, τόσο λόγω της… αντρικής χάραξης της αγωνιστικής διαδρομής αλλά και λόγω του πάντα ταχέως ευμετάβλητου καιρού, καθώς η φημισμένη πίστα βρίσκεται σε δάσος στην καρδιά των Αρδεννών.

Σε αυτή την κόντρα, την πρώτη του δεύτερου μισού της σεζόν, οι ώρες δράσης είναι καθαρά ευρωπαϊκές. Τόσο στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, όσο και σε όσα θα διαδραματιστούν το Σαββατοκύριακο, που μπορείτε όπως πάντα να τα παρακολουθήσετε live, σε high definition και χωρίς διαφημίσεις από την τηλεόραση της COSMOTE TV.

Αναλυτικά λοιπόν:

Παρασκευή 25 Αυγούστου

10.50-12.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 – COSMOTE TV (LIVE)

14.50-16.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2 – COSMOTE TV (LIVE)

Σάββατο 26 Αυγούστου

11.50-13.00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 – COSMOTE TV (LIVE)\

14.50-16.00 Κατατακτήριες δοκιμές – COSMOTE TV (LIVE)

Κυριακή 27 Αυγούστου

14.45-17.00 Αγώνας – COSMΟΤΕ TV/ΕΡΤ (LIVE)

Photo credits: Mercedes AMG Petronas

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Είσαι έτοιμος να πεις αντίο στον Captain America;

Ο Chris Evans εξακολουθεί να μιλά για το τέλος του χαρακτήρα του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Δοξολογία με εκκίνηση

Την ώρα που στην Ελλάδα θα έχουμε δοξολογία για την 25η Μαρτίου, του Ευαγγελισμού, γιορτάζοντας ταυτόχρονα και την έναρξη της Επανάστασης του 1821, την ίδια ώρα στη μακρινή για εμάς Αυστραλία, θα ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24