FORMULA 1

Θέλει και Ferrari o Χάμιλτον

BUDAPEST, HUNGARY - JULY 31:  Lewis Hamilton of Great Britain and McLaren prepares to drive during the Hungarian Formula One Grand Prix at the Hungaroring on July 31, 2011 in Budapest, Hungary.  (Photo by Lars Baron/Getty Images)
BUDAPEST, HUNGARY - JULY 31: Lewis Hamilton of Great Britain and McLaren prepares to drive during the Hungarian Formula One Grand Prix at the Hungaroring on July 31, 2011 in Budapest, Hungary. (Photo by Lars Baron/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να οδηγήσει κάποτε για τη Ferrari και να συνεργαστεί ξανά με τον Φερνάντο Αλόνσο.

Ο χρόνος είναι σύμμαχος του Λιούις Χάμιλτον! Ο Βρετανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής είναι μόλις 26 ετών και φυσικά έχει σκεφτεί ότι θα μπορεί κάποτε να οδηγήσει για τη διασημότερη ομάδα στο σπορ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο οδηγός της McLaren αναφέρθηκε στην πιθανότητα να πάει κάποτε στη Ferrari, από τη στιγμή ειδικά που ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι έχει θίξει το ίδιο ζήτημα.

" Αυτή τη στιγμή δεν έχω σχέδια για να το κάνω, δεν είναι κάτι που επιθυμώ ή νιώθω ότι πρέπει να κάνω. Ωστόσο πρόκειται για μια φανταστική ομάδα και δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον", τόνισε ο Χάμιλτον που από την ηλικία των εννέα χρόνων βρίσκεται στην οικογένεια της McLaren.

Βέβαια θα πρέπει να κάνει τη θυσία να συνεργαστεί με τον Φερνάντο Αλόνσο, αν και πολύ δύσκολο μια ομάδα θα επιλέξει να τους ταιριάξει λόγω χαρακτήρα. Ούτε ο Ρον Ντένις δεν κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες στη McLaren κατά την περίοδο της συνύπαρξης των δύο οδηγών.

Πλέον οι δύο οδηγοί έχουν θάψει το τσεκούρι του πολέμου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να ξαναβρεθούν σε κόντρα.

"Ο Αλόνσο είναι ένας γρήγορος πιλότος, απίστευτα γρήγορος για να προσθέσω με εκπληκτικό ταλέντο και μοναδική ταχύτητα. Ξέρεις ότι πάντα θα κάνει το καλύτερο που μπορεί. Έμαθα πολλά δίπλα του. Έγινα καλύτερος οδηγός εξαιτίας του", κατέληξε, γνωρίζοντας ότι μιλάει σε... εφημερίδα που βρίσκεται κάθε μέρα στο τραπέζι του οδηγού από την Αστουρία.

Ο τελευταίος Βρετανός οδηγός που βρέθηκε στη Ferrari ήταν ο "Il Leone" Νάιτζελ Μάνσελ.

Το προσπέρασμα του Χάμιλτον στον Αλόνσο στο Νίρμπουργκρινγκ:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ