FORMULA 1

Τα video highlights του FP1

Haas driver Kevin Magnussen of Denmark steers his car during the first free practice at the Formula One Grand Prix at the Monaco racetrack in Monaco, Thursday, May 25, 2017. The Formula one race will be held on Sunday. (AP Photo/Frank Augstein)
Haas driver Kevin Magnussen of Denmark steers his car during the first free practice at the Formula One Grand Prix at the Monaco racetrack in Monaco, Thursday, May 25, 2017. The Formula one race will be held on Sunday. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Στο πλαίσιο της πλήρους αναβάθμισης στον τομέα της προβολής και της επικοινωνίας που έχουν φέρει οι νέοι ιδιοκτήτες της Formula 1, η Liberty Media, υπάρχουν πλέον, λίγο μετά το φινάλε της πρώτης περιόδου, διαθέσιμα highlights.

Το Grand Prix του Μονακό είναι μοναδικό. Όχι μόνο λόγω τις ιδιαιτερότητας της αγωνιστικής διαδρομής όπου οι μπαριέρες βρίσκονται εφιαλτικά κοντά και δεν συγχωρούν τα λάθη.

Ούτε απλά επειδή το σκηνικό στον τόπο της υπερβολής και της χλιδής δεν συναντάται αλλού. Ο αγώνας του Πριγκιπάτου είναι και ο μοναδικός στο καλεντάρι όπου οι δύο πρώτοι περίοδοι ελεύθερων δοκιμών δεν διεξάγονται Παρασκευή αλλά Σάββατο.

Στην πρωινή περίοδο τον καλύτερο χρόνο τον σημείωσε ο Lewis Hamilton για λογαριασμό της Mercedes AMG, έχοντας όμως τον Sebastian Vettel να ακολουθεί από κοντά με τη Ferrari του. Τι θα λέγατε όμως να πάρετε μία γεύση απ’ όσα συνέβησαν στο FP1;

Στο πλαίσιο της πλήρους αναβάθμισης στον τομέα της προβολής και της επικοινωνίας που έχουν φέρει οι νέοι ιδιοκτήτες της Formula 1, η Liberty Media, έχουμε πλέον λίγο μετά το φινάλε της πρώτης περιόδου, διαθέσιμα highlights αυτής!

Δείτε λοιπόν αναλυτικά τι συνέβη στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Μονακό…

(AP Photo/Frank Augstein)

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ