FORMULA 1

(Σχεδόν) πλήρης η τάξη του 2015

(Σχεδόν) πλήρης η τάξη του 2015

Δείτε πως διαμορφώνεται η σειρά εκκίνησης στη Φόρμουλα 1 το 2015. Αρκετά είναι τα νέα πρόσωπα, ενώ απομένει η ανακοίνωση από τη McLaren και το άγνωστο που είναι η Caterham

Με εννιά ομάδες έχει μείνει η Φόρμουλα 1 μετά το άδοξο τέλος της Marussia και του άγνωστου δρόμου στον οποίο βαδίζει η Caterham.

Η ομάδα του Λίνφιλντ εξασφάλισε το δικαίωμα να αγωνιστεί με τα φετινά μονοθέσια το 2015 σε μια προσπάθεια να βρεθεί αγοραστής. Παραμένει άγνωστο αν θα τη δούμε την επόμενη χρονιά, ώστε να γίνουν δέκα οι ομάδες.

Η McLaren έχει δεσμευθεί να ανακοινώσει το δίδυμο των οδηγών της μέσα στον Δεκέμβριο. Ο Φερνάντο Αλόνσο μαζί με τον Κέβιν Μάγκνουσεν ή τον Τζένσον Μπάτον με τον Δανό ρούκι να φαίνεται πως έχει το προβάδισμα, καθώς επιβεβαιώθηκε η είδηση του ταξιδιού του στη σκανδιναβική χώρα για επαφές με χορηγούς.

Ας δούμε πως διαμορφώνεται η σειρά εκκίνησης στη Φόρμουλα 1 το 2015 με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Mercedes, τη Williams, τη Force India και τη Lotus να είναι οι μοναδικές που συνεχίζουν με το ίδιο δίδυμο.

ΟΜΑΔΑ ΟΔΗΓΟΙ
Scuderia Ferrari Σεμπάστιαν Φέτελ

Κίμι Ράικονεν

Force India Σέρχιο Πέρες

Νίκο Χίλκενμπεργκ

Lotus Ρομαίν Γκροζάν

Παστόρ Μαλντονάντο

McLaren Honda Φερνάντο Αλόνσο (;)

-

Mercedes Νίκο Ρόσμπεργκ

Λιούις Χάμιλτον

Red Bull Ντάνιελ Ρικιάρντο

Ντανίιλ Κβίατ

Sauber Μάρκους Έρικσον

Φελίπε Νασρ

Toro Rosso Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ

Μαξ Φερστάπεν

Williams Φελίπε Μάσα

Βάλτερι Μπότας

Caterham (;) -

-

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ