FORMULA 1

Στην Ισπανία η Ντε Βιγιότα

Formula One team Marussia driver  Maria De Villota of Spain speaks during a press conference in Madrid on March 9, 2012.  AFP PHOTO/JAVIER SORIANO. (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images)
Formula One team Marussia driver Maria De Villota of Spain speaks during a press conference in Madrid on March 9, 2012. AFP PHOTO/JAVIER SORIANO. (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Μαρία Ντε Βιγιότα επέστρεψε στην Ισπανία προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία της. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Marussia.

Στην πατρίδα της, την Ισπανία, επέστρεψε η οδηγός δοκιμών της Marussia, Μαρία Ντε Βιγιότα προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία της.

Η κόρη του πρώην οδηγού της Φόρμουλα 1, Εμίλιο Ντε Βιγιότα είχε σοβαρό ατύχημα στην πίστα Ντάξφορντ λίγες μέρες πριν από τη διεξαγωγή του Grand Prix στο Σίλβερστοουν.

Η Ντε Βιγιότα νοσηλεύθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο κρατήθηκε στη ζωή, αν και οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το δεξί μάτι της.

Η ανακοίνωση της Marussia αναφέρει πως η επιστροφή της Ντε Βιγιότα στην πατρίδα της ήταν το καλύτερο φάρμακο για την βελτίωση της υγείας της.

" Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η υγεία της Μαρίας έχει σημειώσει σημαντική εξέλιξη. Η μεγαλύτερη άνεση και το οικείο περιβάλλον μαζί με τη στήριξη της οικογένειας και των φίλων της, θα δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες ενόψει της επόμενης φάσης της αποθεραπείας της".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ