FORMULA 1

Στη Ferrari μέχρι το 2016 ο Αλόνσο

Στη Ferrari μέχρι το 2016 ο Αλόνσο

Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα Ντι Μοντετζέμολο είναι σίγουρος πως ο Φερνάντο Αλόνσο θα παραμείνει στη Ferrari μέχρι την ημέρα που θα εκπνεύσει το συμβόλαιο του.

Η σχέση του Φερνάντο Αλόνσο με τη Ferrari δεν είναι άψογη όπως στο ξεκίνημα της συνεργασίας τους. Η αδυναμία των δύο πλευρών να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου έχει προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους.

Ο πρόεδρος του ιταλικού κολοσσού, Λούκα ντι Μοντετζέμολο εξέφρασε τη σιγουριά πως ο Αλόνσο θα τιμήσει το συμβόλαιο του, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος του 2016.

Τον Ισπανό διεκδικεί η McLaren, ενώ ο μάνατζερ του εθεάθη το καλοκαίρι τόσο στη Red Bull, όσο και στη Lotus. Ο Μοντετζέμολο, ο οποίος έβαλε στη θέση του τον Αλόνσο όταν ο τελευταίος άσκησε κριτική στην ομάδα, είναι σίγουρος για την παραμονή του Ισπανού.

" Αυτές οι περιπτώσεις είναι καλές για τον Τύπο, καλές ορισμένες φορές για το κοινό. Είμαι ευχαριστημένος με τον Φερνάντο. Έχει συμβόλαιο μαζί μας μέχρι το τέλος του 2016. Έχω αρκετά προβλήματα (σ.σ. με τη Ferrari), αλλά ο Νο1 οδηγός δεν είναι πρόβλημα. Θα ξαναμιλήσουμε σε δύο χρόνια", δήλωσε ο Μοντετζέμολο.

Αν ο Αλόνσο δεν καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα, ίσως αναζητήσει αλλού την τύχη του. Η Ferrari προσπαθεί να λύσει όλα τα προβλήματα.

" Καταλαβαίνω πως ο Φερνάντο πήρε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα φέτος, χάρη στην ικανότητα του και όχι στο μονοθέσιο. Από την άλλη θέλω έναν οδηγό, ο οποίος ακόμα και στις δύσκολες στιγμές παραμένει πολύ κοντά στην ομάδα.

Αυτήν την προσπάθεια του ζήτησα να κάνει μεσούσης της σεζόν. Είμαι ευτυχής που τον έχω στην ομάδα", κατέληξε.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ