FORMULA 1

Rosberg: "Η Mercedes θα κερδίσει τον αγώνα εξέλιξης"

Motorsports: FIA Formula One World Championship 2016, Race in Barcelona,#6 Nico Rosberg (GER, Mercedes AMG Petronas F1 Team),
*** Local Caption *** +++ www.hoch-zwei.net +++ copyright: HOCH ZWEI +++
Motorsports: FIA Formula One World Championship 2016, Race in Barcelona,#6 Nico Rosberg (GER, Mercedes AMG Petronas F1 Team), *** Local Caption *** +++ www.hoch-zwei.net +++ copyright: HOCH ZWEI +++ HOCHZWEI

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Nico Rosberg, δηλώνει σιγουριά για την φετινή πορεία της πρώην ομάδας του, της Mercedes.

Μπορεί ο Nico Rosberg να παρακολουθεί πλέον τα Grand Prix της Formula 1 από την τηλεόραση, ωστόσο παραμένει ο πλέον αρμόδιος για να εκφέρει άποψη για όσα συμβαίνουν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. O 32χρονος ρωτήθηκε για την μάχη στους κατασκευαστές, ανάμεσα στη Mercedes και τη Ferrari. Και η απάντησή του δεν εκπλήσσει.

"Η Ferrari έκανε πολύ καλή δουλειά το Χειμώνα όμως από εδώ και πέρα έχουμε έναν αγώνα εξέλιξης. Και το θεωρώ δύσκολο η Ferrari να ακολουθήσει τον ίδιο ρυθμό.

Ήδη από το Σίλβερστοουν σκέφτηκα πως είχε πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, αλλά ξαφνιάστηκα, βλέποντας τη Ferrari να αντεπιτίθεται στην Ουγγαρία. Όμως το Σπα θα είναι και πάλι μία πίστα που θα κυριαρχήσει η Mercedes. Δύσκολα θα έχει ελπίδες η Ferrari", είπε ο Rosberg στην εφημερίδα "Sport Bild".

Μένει να δούμε αν η πρόβλεψη του Γερμανού θα επαληθευτεί ή όχι. Πάντως στον βελγικό Grand Prix το ρόλο του αναμένεται να παίξει και ο πάντα ευμετάβλητος καιρός στα δάση των Αρδεννών. Εσείς που θα ποντάρετε; Στο ασημί ή το κόκκινο;

Αν σας λέει κάτι η παράδοση, η Mercedes μετράει δύο συνεχόμενες νίκες στο Σπα (πέρυσι με τον Rosberg και πρόπερσι με τον Lewis Hamilton ενώ η τελευταία επιτυχία της Scuderia ήταν το 2009, με τον Kimi Raikkonen.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ