FORMULA 1

Προτίμησε τον σολομό από τη Φόρμουλα 1

Προτίμησε τον σολομό από τη Φόρμουλα 1

Σε ένα ασυνήθιστο μέρος ο Ρος Μπρον ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Φόρμουλα 1. Σε δώδεκα μήνες βέβαια ίσως αναθεωρήσει την απόφαση του.

Ο Ρος Μπρον, ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στη Φόρμουλα 1 τα τελευταία είκοσι χρόνια, ανακοίνωσε δίπλα στο ποτάμι πως δεν θα επιστρέψει στο σπορ.

Ο Βρετανός έλυσε τη συνεργασία του με τη Mercedes όπου ήταν ο αγωνιστικός διευθυντής, αφού πρώτα κέρδισε 60.000.000 λίρες παραχωρώντας το μερίδιο του στη Brawn GP (σ.σ. από την οποία προήλθε η Μercedes).

Το Σάββατο (1/2) έριξε το πρώτο καλάμι στον ποταμό Ντι και ξεκίνησε επίσημα η σεζόν ψαρέματος σολομού και φαίνεται πως είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση στη Σκωτία!

Δεινός ψαράς ο ίδιος ο Μπρον φάνηκε ενθουσιασμένος που θα δοκίμαζε την τύχη του και ο ίδιος γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια "περνούσα την άνοιξη, προσπαθώντας να βγάλω άκρη σε ένα μονοθέσιο της Φόρμουλα 1 στην Ισπανία. Ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος και ο Απρίλιος δεν ήταν ποτέ καλοί μήνες για μένα για να πάω για ψάρεμα. Φέτος είναι διαφορετικά μετά την απόφαση μου να σταματήσω. Εγκαταλείπω, δεν είναι λόγια του αέρα. Θα περάσω τον επόμενο χρόνο, απολαμβάνοντας το ψάρεμα και θα δω τι θα μου φέρει η ζωή. Ανυπομονώ για αυτό, αλλά δεν έχω άλλα σχέδια".

Το όνομα του είχε ακουστεί για διάφορες ομάδες με τελευταία τη McLaren μετά την επιστροφή του Ρον Ντένις. Μένει να δούμε αν ο 59χρονος θα καταφέρει να μείνει μακριά από τη Φόρμουλα 1.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ