Πόσα Grand Prix χωρούν σε μία σεζόν;

Πόσα Grand Prix χωρούν σε μία σεζόν;

Η Liberty Media θέλει να επεκτείνει το καλεντάρι της Formula 1 πέραν των 21 αγώνων. Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος έχει αλλάξει πολλά. Άλλα έχουν εφαρμοστεί και άλλα θα εφαρμοστούν μελλοντικά.

Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη Formula 1, με την αμερικανική Liberty Media να βρίσκεται πλέον στο… τιμόνι, έχει αλλάξει πολλά. Άλλα θεατά και άλλα αθέατα. Άλλα έχουν εφαρμοστεί ήδη και άλλα θα εφαρμοστούν μελλοντικά.

Αλλά όπως αποδεικνύει η στρατηγική της Liberty σχετικά με την επέκταση του αγωνιστικού προγράμματος (τόσο σε αριθμούς όσο και σε προορισμούς και τρόπο προσέγγισης), η φιλοσοφία έχει πλέον αλλάξει.

«Θέλουμε να συνεργαστούμε με τις ομάδες και να καθορίσουμε πως θέλουμε να εξελίσσεται το καλεντάρι. Όμως η άποψή μας είναι πως πρέπει να έχουμε περισσότερους από 21 αγώνες. Πρέπει να κάνουμε προεργασίες σχετικά με τις αγορές που πρέπει να επισκεπτόμαστε. Ενώ αρχίσουμε να καθορίζουμε το καλύτερο δυνατό καλεντάρι, στις καλύτερες αυτή την περίοδο περιοχές του πλανήτη, θέλουμε να έχουμε ενεργητικό ρόλο.

Να ξεκινάμε εμείς συζητήσεις με πόλεις, ενώ συνήθως γινόταν το αντίθετο, το ενδιαφέρον ερχόταν μόνο από αλλού. Όμως όλα πρέπει να γίνουν σε συνεργασία με τις ομάδες, για να βρούμε που είναι τα όρια και τι έχει νόημα για όλους», είπε ο νέος εμπορικός διευθυντής της F1, Sean Bratches, σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Παράλληλα, τόνισε τη σημασία του να αποφεύγεται η διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων τις ίδιες ημερομηνίες.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ποιοι δικαιούνται κοινωνικό μέρισμα - Όλη η απόφαση

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος

Αναλύουμε τη χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία του 'The Voice'

Η αμηχανιάν χτύπησε κόκκινο κι εμείς πιάνουμε κάθε λεπτομέρεια αυτής της ετεροντροπής.

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

Το πρώτο ΠΑΣΟΚικό μαγαζί της χώρας είναι γεγονός - Κοκτέιλ ΠΑΣΟΚίτο και ΠροφιΝΤΕΛΟΡ

Κάτι νέο έρχεται στην πόλη από τα παλιά. Ένα πράσινο "καφενείο" σοσιαλιστικής τέχνης στήνεται στο Γκάζι και το News 24/7 σας ενημερώνει πρώτο για το εγχείρημα

4 ήρωες του Τρωικού Πολέμου που δεν ξέρεις τίποτα γι' αυτούς

Ο Flash των Τρώων και η Wonder Woman που πήρε στο κυνήγι τον Αχιλλέα.

 

ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ

Το τέλος μίας σχέσης

Τις επόμενες ώρες αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις σε ότι αφορά στη διακοπή της συνεργασίας της McLaren με τη Honda.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24