FORMULA 1

Πλησιάζει η ώρα των διαπραγματεύσεων για Hamilton - Mercedes

Großer Preis der Mexiko 2017, Sonntag  Steve Etherington
Großer Preis der Mexiko 2017, Sonntag Steve Etherington DAIMLER AG

Lewis Hamilton και Mercedes AMG Petronas θα μιλήσουν σύντομα για την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας.

Εδώ και μήνες τόσο ο Lewis Hamilton όσο και η Mercedes AMG Petronas, τονίζουν πόσο καλή είναι η συνεργασία τους και πως θέλουν και οι δύο πλευρές αυτή να ανανεωθεί. Ωστόσο, παρότι ο καιρός περνάει και ο παγκόσμιος πρωταθλητής έχει συμβόλαιο που λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν, ακόμα δεν έχουν κάτσει στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν πιθανή επέκταση.

Πράγμα που σύμφωνα με τον 32χρονο και όσα είπε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports F1, δεν θα αργήσει: "Μιλήσαμε πριν μερικές εβδομάδες στο εργοστάσιο και συμφωνήσαμε πως θα έπρεπε να αρχίσουμε σύντομα τις συζητήσεις σχετικά. Είναι μία απλή διαδικασία για εμάς. Έχουμε κάτι σπουδαίο και απλά θα συζητήσουμε την χρονική επέκτασή του και να δούμε τι περισσότερο θα μπορούμε να κάνουμε η μία πλευρά για την άλλη. Είμαι σίγουρος πως τον επόμενο μήνα θα κάνουμε τη συζήτηση αυτή".

Άλλωστε παρά την παρερμηνεία κάποιων πρόσφατων δηλώσεών του, ο τετράκις πλέον πρωταθλητής με κάθε ευκαιρία τονίζει πόσο απολαμβάνει αυτή την περίοδο να συμμετέχει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

"Απολαμβάνω την οδήγηση περισσότερο από ποτέ. Το αν θα μείνω μερικές ακόμα σεζόν, δύο ή μία, δεν το ξέρω. Ξέρω πως θα είμαι εδώ του χρόνου και πως ελπίζω και για λίγο περισσότερο από αυτό. Διανύω την καλύτερη περίοδο στη ζωή μου. Υπάρχουν σπουδαία πράγματα και πέραν της καριέρας μου στην F1, δουλεύω τώρα πάνω σε κάποια από αυτά, αλλά απολαμβάνω την οδήγηση περισσότερο από ποτέ", τόνισε ο Hamilton.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αφότου κλείσει αυτό το θέμα θετικά, η Mercedes θα πρέπει να ασχοληθεί και με τον teammate του το 2020 αφού ως γνωστόν, ο Valtteri Bottas υπέγραψε μονοετή ανανέωση της υπάρχουσας συμφωνίας των δύο πλευρών.

Photo credits: mercedesamgf1.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ