FORMULA 1

Pitstop-ρεκόρ για τη McLaren

Pitstop-ρεκόρ για τη McLaren

Οι μηχανικοί της McLaren κατέρριψαν το δικό τους ρεκόρ ταχύτερου pitstop στο Χοκενχάιμ. Έστειλαν τον Τζένσον Μπάτον στον αγώνα σε 2.31 δευτερόλεπτα.

Το pitstop με το οποίο ο Τζένσον Μπάτον βρέθηκε μπροστά από τον Σεμπάστιαν Φέτελ στο Grand Prix του Χοκενχάιμ, χρονομετρήθηκε στα 2.31 δευτερόλεπτα! Πρόκειται για το ταχύτερο pitstop που έχει σημειωθεί και ανήκει και αυτό στη McLaren Mercedes.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της βρετανικής ομάδας, Σαμ Μάικλ είχε υποσχεθεί να κεράσει μπύρες τους μηχανικούς της ομάδας όταν θα κατέρριπταν το φράγμα των τριών δευτερολέπτων. Τώρα πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω!

Η McLaren δείχνει να ξεπέρασε τα εφιαλτικά pitstops (ειδικά) στην Κίνα και στο Μπαχρέιν με τον Μάικλ να σχολιάζει πως η ομάδα έχει αφήσει πίσω της αυτά τα λάθη. Τώρα πρέπει οι μηχανικοί να σταθεροποιηθούν.

" Αν κάνουν ένα pitstop 3.1 δευτερολέπτων, μοιάζει πραγματικά αργό και η αλήθεια είναι πως αυτούς τους χρόνους τους κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Οπότε έχουν το περιθώριο να χάσουν επτά ή οκτώ δέκατα και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ