FORMULA 1

Όταν κλάψαμε όλοι μαζί με τον Μπαρικέλο

2000 German Grand Prix
Hockenheim, Germany
Rubens Barrichello looks to the sky and celebrates with Mika Hakkinen 
World Copyright: Steven Etherington/LAT Photographic
ref: Digital Image only
2000 German Grand Prix Hockenheim, Germany Rubens Barrichello looks to the sky and celebrates with Mika Hakkinen World Copyright: Steven Etherington/LAT Photographic ref: Digital Image only 2000 GERMAN GRAND PRIX HOCKENHEIM, GERMANY RUBENS BARRICHELLO LOOKS TO THE SKY AND CELEBRATES WITH MIKA HAKKINEN WORLD COPYRIGHT: STEVEN ETHERINGTON/LAT PHOTOGRAPHIC REF: DIGITAL IMAGE ONLY

Πριν από 14 χρόνια στο Χόκενχαϊμ ο Ρούμπενς Μπαρικέλο πήρε μια επεισοδιακή νίκη στο γερμανικό Grand Prix. Φυσικά την αφιέρωσε στον Άιρτον Σένα (videos).

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τόση χαρά για την πρώτη νίκη ενός οδηγού. Σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια ο Ρούμπενς Μπαρικέλο τερμάτιζε πρώτος στο γερμανικό Grand Prix στο βρεγμένο Χόκενχαϊμ.

Ήταν ο πρώτος Βραζιλιάνος νικητής στη Φόρμουλα 1 μετά από επτά χρόνια και τον Άιρτον Σένα. Φυσικά είχε αφιερώσει τη νίκη στον αείμνηστο μέντορα του.

Παρούσα δεν ήταν η γυναίκα του, η Σιλβάνα, η οποία έφυγε από τη Γερμανία την παραμονή του αγώνα. Βλέπετε ο Ρούμπενς ήταν μόλις 18ος στην εκκίνηση και ήταν αποφασισμένος να πάρει ρίσκα για να τερματίσει στο βάθρο.

Ο Μπαρικέλο δεν σταμάτησε να κλαίει μετά τον τερματισμό. Οι δύο οδηγοί της McLaren, ο Μίκα Χάκινεν και ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ τον σήκωσαν στους ώμους τους.

Αυτή ήταν η πρώτη από τις έντεκα νίκες του "Ρουμπίνιο". Το 2009 διεκδίκησε τον παγκόσμιο τίτλο από τον τιμέιτ του στη Brawn GP, Τζένσον Μπάτον. Ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Φόρμουλα 1 το 2011 με συνολικά 326 συμμετοχές, περισσότερες από κάθε άλλο οδηγό.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ