FORMULA 1

Οι "δελφίνοι" του Φελίπε Μάσα

Οι "δελφίνοι" του Φελίπε Μάσα

Ποια είναι τα ονόματα οδηγών που ανέφερε ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, οδηγούς τους οποίους "κοιτάζει" η ιταλική ομάδα το 2013.

Η έναρξη της νέας σεζόν αργεί ακόμη, ωστόσο η θέση του Φελίπε Μάσα στη Ferrari παραμένει επισφαλής.

" Το 2012 θα είναι μια κρίσημη σεζόν για τον Φελίπε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία του την προηγούμενη σεζόν, ούτε και ο ίδιος", υποστήριξε ο πρόεδρος της scuderia, Λούκα ντι Μοντετζέμολο σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Το "αφεντικό" της ιστορικότερης ομάδας εξέφρασε την ελπίδα πως ο Μάσα θα πάρει τον αέρα των ελαστικών της Pirelli το 2012.

Φυσικά, η Ferrari έχει ανοιχτές τις κεραίες της στην περίπτωση που βρεθούν ελεύθεροι στην αγορά πρωτοκλασάτα ονόματα για να αγωνιστούν στο πλευρό του Φερνάντο Αλόνσο.

"Ο Τζένσον Μπάτον ήταν εξαιρετικός. Ο Μαρκ Γουέμπερ είναι ένας καλός... δεύτερος οδηγός και ο Νίκο Ρόσμπεργκ τα πήγε καλά με ένα μονοθέσιο που δεν ήταν ανταγωνιστικό", υποστήριξε ο Μοντετζέμολο, παραβλέποντας το γεγονός πως ο Μπάτον υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τη McLaren, εκτός κι αν γνωρίζει κάτι παραπάνω.

Φυσικά τη Ferrari ενδιαφέρουν και τα νέα ταλέντα όπως "ο Σέρχιο Πέρες που οδηγεί για τη Sauber και αναδείχθηκε στην ακαδημία της Ferrari. Ο Γάλλος Ζουλ Μπιανσι μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο αν κάνει περισσότερες δοκιμές". Ο Γάλλος προανήγγειλε πως το 2012 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για τον ίδιο, δίχως να αναφέρει τίποτα περισσότερο.

Στη συνέντευξη του ο Μοντετζέμολο δεν ανέφερε (σκοπίμως;) καθόλου το όνομα του Ρόμπερτ Κουμπίτσα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μοντετζέμολο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον παουλίστα οδηγό.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ