FORMULA 1

"Ο Σουμάχερ θα αναρρώσει γρήγορα"

"Ο Σουμάχερ θα αναρρώσει γρήγορα"

Ο Μεξικανός σκιέρ Ουμπέρτους Βον Χοχενλόχε αποκάλυψε το περιεχόμενο συνομιλίας του με μέλη της οικογένειας του Μίχαελ Σουμάχερ.

Στη Μαρμπέγια βρίσκεται αυτές τις μέρες ο πρίγκιπας Ουμπέρτους Βον Χοχενλόχε που εκπροσώπησε το Μεξικό για έκτη φορά στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

Ο 55χρονος σκιέρ δέχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον φίλο του, Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης.

" Πρόσφατα, μίλησα με την οικογένεια του Σουμάχερ και μου είπαν πως περιμένουν να αναρρώσει από τα σοβαρά χτυπήματα που υπέστη στο ατύχημα (σ.σ. στις 29 Δεκεμβρίου στο Μεριμπέλ). Αυτό είναι καλό. Θα αναρρώσει γρήγορα και περιμένω πως σύντομα θα ακούσουμε και άλλα νέα", σχολίασε ο Χοχενλόχε.

Ο άνδρας που αγωνίστηκε με... στολή "Μαριάτσι" στο Σότσι τον περασμένο Φεβρουάριο διέψευσε πως βρισκόταν μαζί με την οικογένεια Σουμάχερ στο Μεριμπέλ εκείνες τις μέρες.

" Είναι αλήθεια πως είχα βρεθεί εκεί για λίγες μέρες στο παρελθόν και έχουμε κάνει μαζί πολλές φορές σκι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως (σ.σ. ο Μίχαελ) είναι σπουδαίος σκιέρ, έχει χάρη και αίσθηση και διαθέτει καλή τεχνική. Είναι πειθαρχημένος, όχι κάποιος που θα ρισκάρει τη ζωή του και εκείνων που βρίσκονται γύρω του για να κερδίσει δευτερόλεπτα. Όχι δεν βρισκόμουν μαζί του τη στιγμή του ατυχήματος".

Σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας ο Σουμάχερ δεν κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και χτύπησε σε βράχο. Μαζί του βρισκόταν ο έφηβος γιος του, ο Μικ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ