FORMULA 1

Ο Σουμάχερ "σημειώνει πρόοδο"

Ο Σουμάχερ "σημειώνει πρόοδο"

Η μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ μίλησε στη γερμανική τηλεόραση για την κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ "δείχνει σημάδια προόδου" κατά τη διάρκεια της μακράς ανάρρωσης του από το ατύχημα του και το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου, κάνοντας σκι.

Η μάνατζερ του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Σαμπίνε Κεμ μίλησε την Κυριακή (13/4) για πρώτη φορά στη γερμανική τηλεόραση, απαντώντας σε ερωτήσεις. Φυσικά με την άδεια της οικογένειας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

" Υπάρχουν μικρές στιγμές που έχει τις αισθήσεις του και δείχνει μικρά σημάδια βελτίωσης. Υπάρχουν στιγμές που είναι ξύπνιος και στιγμές που έχει και τις αισθήσεις του. Φυσικά, δεν είμαι γιατρός, αλλά ιατρικά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να είναι κάποιος ξύπνιος και να έχει τις αισθήσεις του, το τελευταίο σημαίνει πως έχει την ικανότητα να επικοινωνήσει με το περιβάλλον", τόνισε η Κεμ στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

" Δεν θέλω να προχωρήσω σε λεπτομέρειες σεβόμενη την οικογένεια, αλλά δεν έχουμε καμιά αμφιβολία για τις ικανότητες των γιατρών που έχουν αναλάβει τον Μίχαελ, είναι επαγγελματίες στο χώρο τους".

Η μάνατζερ του Σουμάχερ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να γίνει καμιά πρόγνωση για την υγεία του εξαιτίας της σοβαρότητας του εγκεφαλικού τραύματος. Η Κεμ άδραξε την ευκαιρία να παραπονεθεί (σ.σ. και δικαιολογημένα) για τη στάση ορισμένων ΜΜΕ που εκμεταλλεύονται την κατάσταση του Σουμάχερ για να πουλήσουν φύλλα ή τεύχη.

" Αυτό που ενοχλεί την οικογένεια είναι όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μεταφέρουν λόγια γιατρών που δεν παρακολουθούν τον Μίχαελ και τις ψευδείς αναφορές που έρχονται από εκείνους. Αυτό αποτελεί πρόβλημα και η οικογένεια αναγκάζεται να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, ακόμα και σε στιγμές που δεν το θέλει".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ