FORMULA 1

Ο Πέρεθ θεωρεί υπαίτιο τον Μάσα

Ο Πέρεθ θεωρεί υπαίτιο τον Μάσα
© GETTY IMAGES,

Ευθύνη του Φελίπε Μάσα κι όχι δική του ήταν σύμφωνα με τον Σέρχιο Πέρεθ το ατύχημα που έβγαλε και τους δυο εκτός αγώνα στο φινάλε του Grand Prix του Καναδά.

Ο Σέρχιο Πέρεθ πέρασε στην αντεπίθεση και τόνισε πως το τρακάρισμα που είχε με τον Φελίπε Μάσα, έγινε με υπαιτιότητα του Βραζιλιάνου πιλότου και όχι δική του. Η Williams του Βραζιλιάνου χτύπησε από πίσω τη Force India του Μεξικανού και αμφότεροι τέθηκαν εκτός αγώνα στο φινάλε του Grand Prix του Καναδά.

Αρχικά τόνισε πως "ήταν πολύ απογοητευτικό να χάνω ένα τόσο καλό αποτέλεσμα και ενώ δεν ευθύνομαι εγώ", για να συνεχίσει, τονίζοντας ότι "ακολουθούσα την ίδια γραμμή και την ίδια τακτική στα φρένα με τους προηγούμενους γύρους, αλλά χτυπήθηκα από πίσω".

Μάλιστα, το αιτιολόγησε, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "υπήρχε αρκετός χώρος αριστερά του μονοθεσίου μου για να επιχειρήσει ένα καθαρό προσπέρασμα και δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να κάνει αυτή την κίνηση. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως πρέπει να άλλαξε γνώμη".

Ο Πέρεθ δεν έμεινε και αναφέρθηκε ακόμα σε διάφορα σχόλια σχετικά με το ότι έπρεπε να είχε αποσυρθεί το μονοθέσιο εξαιτίας του προβλήματος στα φρένα, αναφέροντας πως "μπορούσα να οδηγήσω μια χαρά με κάποιες τροποποιήσεις και το απέδειξα μέχρι που μας έβγαλαν εκτός . Αν κάποιος πιστεύει πως είναι εύκολο να κρατήσεις τις Red Bull πίσω σου, όπως εμείς με τόσα προβλήματα, τότε μάλλον έχει αποπροσανατολιστεί".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ