FORMULA 1

Ο Μάσα "θυσιάστηκε" για τον Αλόνσο

Ο Μάσα "θυσιάστηκε" για τον Αλόνσο

Ο Φελίπε Μάσα τιμωρήθηκε με ποινή πέντε θέσεων στην εκκίνηση μετά την αμφιλεγόμενη κίνηση της Ferrari να πειράξει το κιβώτιο ταχυτήτων του.

Οι Αμερικανοί θεατές θέλουν να βλέπουν θέαμα και "καθαρό" ανταγωνισμό". Κανένας δεν πρόκειται να επιδοκιμάσει την κίνηση της Ferrari για να επωφεληθεί ο Φερνάντο Αλόνσο, κίνηση που της επιτρέπουν οι κανονισμοί.

Στη Scuderia πείραξαν το κιβώτιο ταχυτήτων στο μονοθέσιο του Φελίπε Μάσα και ο Βραζιλιάνος οδηγός που ανανέωσε το συμβόλαιο του για μια σεζόν, έχοντας την υποστήριξη του Αλόνσο, τιμωρήθηκε με ποινή πέντε θέσεων στην εκκίνηση του Grand Prix του Τέξας (21.00, live από το Sport24.gr).

O Μάσα επρόκειτο να ξεκινήσει από την έκτη θέση, αλλά τώρα θα εκκινήσει 11ος. Ο Αλόνσο πάλι ήταν όγδοος και θα κερδίσει μια θέση, όμως θα πάρει εκκίνηση στο καθαρό μέρος της πίστας. Η Ferrari δεν αχρήστευσε το κιβώτιο του Μάσα, απλά έσπασε το προστατευτικό γύρω του.

Έτσι η πρώτη 10άδα στην εκκίνηση διαμορφώνεται ως εξής: Φέτελ, Χάμιλτον, Γουέμπερ, Ράικονεν, Σουμάχερ, Χούλκενμπεργκ, Αλόνσο, Γκροζάν, Μαλντονάντο, Σένα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ