FORMULA 1

Ο Μάσα στο Μαρανέλο & όχι στο σπίτι του

Ο Μάσα στο Μαρανέλο & όχι στο σπίτι του

Ο Φελίπε Μάσα ακολούθησε τον Φερνάντο Αλόνσο στο Μαρανέλο. Ο Στέφανο Ντομενικάλι στηρίζει τον Βραζιλιάνο οδηγό.

" Ο Ντομενικάλι παραείναι καλός άνθρωπος. Πολύ καλός για τη Φόρμουλα 1", έγραψε η "Corriere della Sera", αναφερόμενη στην περίπτωση του Φελίπε Μάσα.

Ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος υπερασπίστηκε σε δηλώσεις του την απόδοση του οδηγού του στους πρώτους δύο αγώνες της σεζόν.

Ο Ντομενικάλι υπενθύμισε πως ο Μάσα είχε ξεκινήσει άσχημα και το 2008 εν συγκρίσει με τον τιμέιτ του εκείνη τη χρονιά, Κίμι Ράικονεν, ωστόσο διεκδίκησε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, το πρωτάθλημα (σ.σ. το οποίο έχασε τραγικά) από τον Λιούις Χάμιλτον.

"Θυμάμαι πολύ καλά πριν από τέσσερα χρόνια μετά από το Grand Prix Μαλαισίας το οποίο κέρδισε για εμάς ο Κίμι Ράικονεν, ο Φελίπε βρισκόταν πάνω ή κάτω στην ίδια θέση με την τωρινή. Οι εφημερίδες απαιτούσαν την αντικατάσταση του, ωστόσο αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο χάρη στη στήριξη της ομάδας του και νίκησε στους δύο από τους επόμενους τρεις αγώνες. Θυμόμαστε πως ολοκληρώθηκε εκείνη η σεζόν με τον Βραζιλιάνο να αναδεικνύεται παγκόσμιος πρωταθλητής για ορισμένα δευτερόλεπτα, ενώ κατακτήσαμε τον 16ο τίτλο στους κατασκευαστές", είπε ο Ντομενικάλι. Από τότε έχει να δει η Ferrari τη χαρά του τίτλου, ενώ ακολούθησε και το σοβαρό ατύχημα του Μάσα στη Βουδαπέστη.

Ο Ντομενικάλι επιβεβαίωσε πως εκτός από τον Φερνάντο Αλόνσο, στο Μαρανέλο βρέθηκε και παραμένει μετά το τέλος του αγώνα και ο Μάσα.

" Αντί να επιστρέψει στο σπίτι (Σάο Πάουλο) για να δει την οικογένεια του στη Βραζιλία, θα μείνει στο Μαρανέλο για να δουλέψει δίπλα στους μηχανικούς και ήρεμα να αναλύσουμε τι συνέβη σε αυτούς τους δύο αγώνες για να εντοπίσουμε τι έφταιξε και δεν κατάφερε να αποδώσει βάσει των ικανοτήτων του. Αυτό είναι το σωστό πνεύμα και εμείς είμαστε εδώ για αυτόν, έτοιμοι να τον βοηθήσουμε".

Δεν διευκρινίστηκε το αν ο Μάσα συναντήθηκε με τον Λούκα ντι Μοντετζέμολο. Έχει ήδη γραφτεί πως ο Αλόνσο συναντήθηκε δύο φορές με τον πρόεδρο της Ferrari.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ